مقاله بررسی کدون های ترجیحی در قارچ خوراکی دکمه ای سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کدون های ترجیحی در قارچ خوراکی دکمه ای سفید دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کدون های ترجیحی در قارچ خوراکی دکمه ای سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کدون های ترجیحی در قارچ خوراکی دکمه ای سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کدون های ترجیحی در قارچ خوراکی دکمه ای سفید :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
هجده عدد از بیست اسید آمینه حداقل دو یا تعداد بیشتری کدون هم معنی دارند ولی کدو نهای هم معنی به طور یکسانی در ژنوم مورد استفاده قرار نمی گیرند. به کدون هایی که توسط ژ نهای با بیان بالا استفاده می شود ، کدون ترجیحی م یگویند. استفاده ترجیحی از کدون های هم معنی در هر سه سلسله موجودات زنده گزارش شده اند. در درون یک ژنوم، ژن هایی که بیان بالاتری دارند نسبت به ژن هایی که بیان کند تری دارند، استفاده ترجیحی از کدون شدید تر می باشد. بهینه کردن کد ژنتیکی برای بیان بهتر ژن خارجی اهمیت خاصی دارد. هرگاه غلظت یک تی آر ان آی حامل اسی دآمینه خاص در سیتوپلاسم سلول بیشتر باشد، سرعت پروتئین سازی افزایش خواهد یافت. با بررسی ۱۳ عدد از ژن های ثبت شده در پایگاه داده NCBI به همراه پروتئین هایشان در پایگاه داده Uniprot برای قارچ دکمه ای سفید در سطح کلی و در سطح اندام میوه دهی و میسلیوم رویشی، اقدام به بررسی کدون های ترجیحی گردید. در سطح کلی برخی از کدو نهای هم معنی از نظر استفاده ترجیحی تفاوت معنی داری نشان دادند ۵% = . در سطح بافت پدیده کدون ترجیحی معنی داری مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.