مقاله بررسی فعالیت نایسین در پنیر طی زمان نگهداری، توسط نرم افزار شبیهساز Netlogo


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت نایسین در پنیر طی زمان نگهداری، توسط نرم افزار شبیهساز Netlogo دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت نایسین در پنیر طی زمان نگهداری، توسط نرم افزار شبیهساز Netlogo  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت نایسین در پنیر طی زمان نگهداری، توسط نرم افزار شبیهساز Netlogo،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت نایسین در پنیر طی زمان نگهداری، توسط نرم افزار شبیهساز Netlogo :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
نایسین محصول تولیدی توسط باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس می باشد. این ترکیب، یک پپتید با خاصیت آنتی بیوتیکی، متشکل از ۳۴ اسید آمینه بوده و نگهدارندهای با کارایی بالا و بیضرر برای انسان میباشد که هیچ گونه عوارض جانبی نداشته و پس از ورود به بدن، سریعاً هضم و تجزیه میگردد. از آنجایی که دامنه خاصیت ضد باکتریایی نایسین، گستره عظیمی از میکروارگانیزمها را پوشش میدهد که شامل گروههای باکتریایی مقاوم در برابر گرما نیز میباشند، از اینرو به عنوان نگهدارنده، کاربرد وسیعی در محصولاتی که حرارت میبینند پیدا کرده است و برای افزایش مدت زمان نگهداری آنها مورد استفاده قرار می- گیرد که راندمان اقتصادی را نیز بالا میبرد. نایسین در بسیاری از مواد غذایی از جمله پنیر، از رشد میکروبهای مولد فساد و بیماریزا همچون لیستریا منوسایتوژنز جلوگیری نموده و سبب افزایش مدت زمان ماندگاری مادهی غذایی میگردد. مکانیسم عمل نایسین به این صورت است که، نایسین با ایجاد منفذ در غشاء سلول، باعث مرگ سلول میشود. به طوریکه نایسین از انتهای کربونیلی با بار مثبت، به لیپیدهای غشای سلول باکتری متصل شده و وارد غشاء می گردد و در نتیجه باعث ایجاد یک منفذ میشود. بنابراین با توجه به اهمیت فعالیت ضد لیستریایی نایسین، در این مقاله به شبیهسازی تعامل بین نایسین و لیستریا در پنیر، توسط نرم افزار Netlogo خواهیم پرداخت. بر این اساس ابتدا با تلقیح باکتری لیستریا، تعداد باکتری لیستریا و پارامترهای شیمیایی(میزان pH ) در فواصل زمانی مشخص در پنیر مورد اندازهگیری قرار گرفته سپس توسط این نرم افزار، نتایج مورد تحلیل قرار می گیرند. در پایان برای ارزیابی مدل حاصله، نتایج بدست آمده از اجرای مدل با رفتار جهان حقیقی (نتایج آزمایشگاهی)، در قالب نمودار و ارزیابی همبستگی مقایسه میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.