مقاله بررسی عوامل تاثیرگذار در تولید و استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از تفاله سیب توسط کپک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل تاثیرگذار در تولید و استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از تفاله سیب توسط کپک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل تاثیرگذار در تولید و استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از تفاله سیب توسط کپک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل تاثیرگذار در تولید و استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از تفاله سیب توسط کپک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل تاثیرگذار در تولید و استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از تفاله سیب توسط کپک :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این مطالعه ترکیبات آنتی اکسیدانی تفاله سیب مورد بررسی قرار گرفت به این صورت که تفاله سیب و پودر آب پنیر به عنوان سوبسترای کپک رایزوپوس میکروسپوروس در نظر گرفته شد وتاثیر فاکتورهایی از قبیل دما گرمخانه گذاری، زمان گرمخانه گذاری و درصد اختلاط تفاله سیب و پودرآب پنیر مورد مطالعه قرار گرفت و میزان ترکیبات فنولیک کل توسط روش فولین سیوکالتیو و با استفاده از دستگاه اسپکتروفتومتر اندازه گیری شد که بیشترین میزان این ترکیبات ۱۰۸۳ میلی گرم معادل اسید گالیک بر گرم ماده خشک محاسبه گردید، همچنین اندازه گیری درصد مهار رادیکال Dpph یکی از شاخص ها بود که بالاترین درصد مهاد ۹۳۷ درصد بدست آمد، شاخص دیگری که اندازه گیری شد فاکتور محافظت آنتی اکسیدان APF بود که توسط روش رنگ سنجی بتا کاروتن انجام گرفت و بالاترین میزان فاکتور محافظت ۱۵۴ محاسبه گردید، همچنین قدرت کپک رایزوپوس میکروسپوروس در بالا بردن میزان ترکیبات آزاد فنولیک در این مطالعه آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.