مقاله تاثیر گیاه بومادران Achillea millefolium بر روی جمعیت، اندازه و بازده عملکرد سلولی و همچنین نرخ سنتز پروتئین در جوجه های گوشتی دردوره رشد ( ۲۱ روزگی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر گیاه بومادران Achillea millefolium بر روی جمعیت، اندازه و بازده عملکرد سلولی و همچنین نرخ سنتز پروتئین در جوجه های گوشتی دردوره رشد ( ۲۱ روزگی) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر گیاه بومادران Achillea millefolium بر روی جمعیت، اندازه و بازده عملکرد سلولی و همچنین نرخ سنتز پروتئین در جوجه های گوشتی دردوره رشد ( ۲۱ روزگی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر گیاه بومادران Achillea millefolium بر روی جمعیت، اندازه و بازده عملکرد سلولی و همچنین نرخ سنتز پروتئین در جوجه های گوشتی دردوره رشد ( ۲۱ روزگی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر گیاه بومادران Achillea millefolium بر روی جمعیت، اندازه و بازده عملکرد سلولی و همچنین نرخ سنتز پروتئین در جوجه های گوشتی دردوره رشد ( ۲۱ روزگی) :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
این آزمایش به منظور ارزیابی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاه دارویی بومادران در مراحل آغازین رشد بر محتوی، اندازه و بازده عملکرد سلولی و همچنین نرخ سنتز پروتئین جوجه های گوشتی انجام گردید. در این آزمایش تعداد ۳۲۰ قطعه جوجه ی گوشتی سویه ی راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار و ۵ تکرار(هر تکرار دارای ۱۶ قطعه جوجه) از سن ۱ تا ۲۱ روزگی مورد آزمایش قرار گرفتند. گروه های آزمایشی شامل ۱- شاهد (بدون استفاده از گیاه بومادران) و در تیمارهای دیگر ۰/۵ ، ۱ و ۱/۵ درصد گیاه بومادران به جیره اضافه شد. جوجه ها برای بررسی محتوی، اندازه و بازده عملکرد سلولی و همچنین نرخ سنتز پروتئین در روز ۲۱ کشته شدند و آنالیز های آزمایشگاهی صورت گرفت. نتایج حاصله از این پژوهش نشان می دهد که مقدار DNA استخراج شده از بافت ژژنوم که بازگو کننده جمعیت سلولی می باشد با افزایش گیاه بومادران تا ۱ درصد جیره افزایش پیدار کرده است. از طرفی نسبت DNA / RNA که نمایانگر بازده عملکرد سلولی می باشد مشابه محتوی DNA ژژنوم افزایش پیدا کرده است. همچنین از نتایج چنین بر می آید که تیمارهای آزمایشی تاثیری بر نسبت پروتئین به DNA اندازه سلول) و همینطور نسبت پروتئین به ) RNA نرخ سنتز پروتئین) نداشته اند. از نتایج حاصله می توان این نتیجه را گرفت که در تیمار ۳ ؛ ۱ درصد گیاه بومادران) بیشترین مقدار DNA و همینطور نسبت RNA/DNA را در بین تیمار ها دارا می باشد، بدین صورت که با افزایش سطح گیاه بومادران در جیره تا ۱ درصد، خوراک مصرفی افزایش یافته و به دنبال جذب و هضم بهتر این مواد، جمعیت سلولی و به تبع آن عملکرد سلولی در ژژنوم که مهمترین مکان برای جذب می باشد، افزایش یافت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.