مقاله تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در ماست همزده بدون چربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در ماست همزده بدون چربی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در ماست همزده بدون چربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در ماست همزده بدون چربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در ماست همزده بدون چربی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی ۲۳۳۱۳ EC جزء آنزیمهای ترانسفراز میباشد که واکنش انتقال آسیل، بین گاما-کربوکسی آمید اسید آمینه گلوتامین آمینهای نوع اول از جمله گروه اپسیلون-آمین لیزین در پروتئینها را کاتالیز میکند و در نتیجه پیوندهای عرضی کوالانی درون و بین مولکولی موجب تشکیل پلیمرهایی با وزن مولکولی بالا میشود. چنین پیوندهایی می توانند ساختار و عملکرد پروتئین ها را اصلاح کنند. همچنین این شبکه پروتئینی متفاوت ممکن است رشد و زندهمانی پروبیوتیکها را تحت تاثیر قرار دهد. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر پیوندهای عرضی ایجاد شده بین پروتئینهای شیر توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگیهای حسی ماست همزده بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ بود. غلظت آنزیم در محدوده ۰-۲ واحد در گرم پروتئین شیر، میزان کازئینات سدیم در دامنه ۱/۲۷ – ۰ درصد و زمان نگهداری بین ۱۹-۱ روز بود. نتایج تجزیه آماری دادهها نشان داد که افزایش غلظت آنزیم زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی به طور معنیداری افزایش یافت. لاکتوباسیلوس کازئی پایداری سلولی خوبی در حفظ غلظت خود در تمام دوران نگهداری نشان داد و تعداد آن در انتهای دوران نگهداری بالاتر از حد سلامتی بود cfu/g 108 لذا میتوان از تیمار آنزیمی با ترانس گلوتامیناز جهت بهبود زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در ماست همزده بدون چربی بهره برد. با توجه به نتایج ارزیابی حسی امتیاز رنگ با افزایش میزان کازئیناتسدیم بطور معنیداری کاهش و امتیاز عطر و طعم با افزایش غلظت آنزیم افزایش یافت. همچنین افزایش غلظت آنزیم و میزان کازئیناتسدیم بطور معنیداری موجب افزایش امتیاز پذیرش کلی محصول شد. غلظت آنزیم ۱/۴۱ واحد در گرم پروتئین شیر، میزان کازئیناتسدیم ۰/۳۱ درصد و زمان نگهداری ۱۵ روز به عنوان شرایط بهینه تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.