مقاله مطالعه اثر اتوآللوپاتیک اندام های مختلف گیاهی بر خصوصیات جوانه زنی در چهار رقم برنج ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر اتوآللوپاتیک اندام های مختلف گیاهی بر خصوصیات جوانه زنی در چهار رقم برنج ایرانی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر اتوآللوپاتیک اندام های مختلف گیاهی بر خصوصیات جوانه زنی در چهار رقم برنج ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر اتوآللوپاتیک اندام های مختلف گیاهی بر خصوصیات جوانه زنی در چهار رقم برنج ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر اتوآللوپاتیک اندام های مختلف گیاهی بر خصوصیات جوانه زنی در چهار رقم برنج ایرانی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثراتوآللوپاتی چهاررقم برنج شامل حسن سرایی علی کاظمی چمپا و هاشمی تحقیقی درطی سال ۱۳۹۱ درمنطقه میانه و ازمایشگاه تکنولوژی بذردانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه انجام گرفت مقدار ۳۰ گرم ازپودر هراندام گیاهی بطور جداگانه در۳۰۰ میلی لیتر آب مقطرریخته شد و به منظور تهیه یکنواخت عصاره ازدستگاه شیکر به مدت ۲۴ساعت دردرجه حرارت ازمایشگاه حدود ۲۵درجه سلسیوس استفاده گردید سپس برای صاف نمودن عصاره ها از میکروسانتریفیوژ ۶۰۰۰ دور دردقیقه به مدت ۲۰دقیقه دردمای ۱۰ درجه سلسیوس استفاده شد تا اینکه عصاره غلیظ ابی بدون رقیق شدن غلظت ۱۰ بدست آمد سپس ازاین عصاره با اضافه نمودن آب مقطر عصاره ۱/۵و۳/۵ و ۵ درصد بدست آمد و ازآب مقطر نیزبه عنوان تیمار شاهد استفاده شد همچنین به منظور بررسی اثر اتواللوپاتیک درون و بین واریته ای بذوربا الکل ۷۰درصد وهیپوکلرید سدیم ۱درصد هرکدام به مدت دو دقیقه ضدعفونی گردیدند و بعدازچهاربارشستشو با آب مقطر ازظروف پتری دیش با کاغذ صافی سترون استفاده و درهرکدام تعداد۱۰ عددبذرارقام برنج قرار داده و ازعصاره ها به میزان ۱۰ میلی لیتر روی بذرها ریخته شد پتری دیش ها به منظور جوانه زنی دردمای ۲۷ درجه سلسیوس دردستگاه ژرمیناتور قرار داده شدند . نتایج نشان داد که عکس العمل تمامی ارقام نسبت به غلظت های مختلف عصاره ازرقم حسن سرایی یکسان بود و رقم هاشمی درغلظت های بالاتر از ۳ کمترین میزان وزن تر را داراست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.