مقاله تکثیر موسیر Allium hirtifolium از طریق کشت بافت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تکثیر موسیر Allium hirtifolium از طریق کشت بافت دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکثیر موسیر Allium hirtifolium از طریق کشت بافت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکثیر موسیر Allium hirtifolium از طریق کشت بافت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکثیر موسیر Allium hirtifolium از طریق کشت بافت :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
موسیر با نام علمی Allium hirtifolium گیاهی پیازی و چند ساله از خانواده آلیاسه می باشد. به دلیل دارا بودن خواص دارویی، خوراکی و صنعتی این گیاه مورد بهربرداری بی رویه و شدیدی قرار گرفته است. از طرف دیگر این گیاه ارزشمند به علت تخریب مراتع، چرای بیش از حد عرصه های طبیعی و هجوم آفات به شدت در حال انقراض است .هدف از این آزمایش بررسی امکان تکثیر گیاه موسیر Allium hirtifolium از طریق کشت بافت بود. بدین منظور تحقیقی در قالب دو آزمایش جداگانه بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی و با ۴ تکرار انجام شد. نتایج نشان داد در محیط کشت های فاقد BA و در حضور NAA هیچگونه پیازچه ای تولید نگردید و نمونه ها به سمت تولید کالوس پیش رفتند. در آزمایش دوم اثر نوع قند و اثر متقابل نوع قند و سطوح مختلف قند بر تولید پیازچه معنی دار نبود. این نشان دهنده این است که میتوان بجای ساکارز از شکر معمولی استفاده نمود و هزینه های تولید را بطور قابل ملاحظه ای کاهش داد. نتایج نشان دهنده افزایش بهره وری با استفاده از بهینه سازی فاکتورهای آزمایشی بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.