مقاله بررسی خواص برشی و فشاری پیاز زعفران سه منطقه از خراسان رضوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص برشی و فشاری پیاز زعفران سه منطقه از خراسان رضوی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص برشی و فشاری پیاز زعفران سه منطقه از خراسان رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص برشی و فشاری پیاز زعفران سه منطقه از خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص برشی و فشاری پیاز زعفران سه منطقه از خراسان رضوی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
همانطور که میدانیم زعفران یکی ازگیاهان مهم و با ارزش ایران و جهان می باشد و برای طراحی دستگاه های کاشت و برداشت و فراوری محصولات کشاورزی نیاز به داشتن خصوصیات فیزیکی و مکانیکی محصولات هستیم لذا دراین تحقیق بیشینه نیروی برشی نیوتن استحکام مقاومت برشی مگاپاسکال انرژی برشی میلی ژول چقرمگی تغییر شکل میل یمتر و توان وات درامازیش برش درسرعت های ۱۶و۱۲و۸ میلی متردردقیقه برای رقم نیشابور به ترتیب ۱۹/۵۹ ۱/۸۱۰ ،۰/۰۹۸۶ ،۲۳۸/۴۰ ،۰/۹۵۹۳ و۰/۰۰۲۸ برای سبزوار ۱/۸۳۶ ،۰/۰۴۵۲ ،۲۴۴/۰۱ ،۰/۸۴۵۴ ،۲۱/۴۲و۰/۰۰۳۹۰ و برای کاشمر ۱۶/۷۷و۰/۵۲۴۱ و۱۷۷/۶۳ و۰/۰۴۴۶و۱/۴۵۲ و۰/۰۰۲۳ بدست آمد درازمایش فشار درسرعتهای ۱۰و۸و۶و۴ میلیمتر دردقیقه مقادیر بیشینه نیروی شکست توان تغییر شکل انرژی و چقرمگی برای رقم نیشابور به ترتیب ۵۸۱/۳۵و۰/۰۲۸۱و۴/۵۸۹و۹۳/۴۱و۰/۱۰۷۳ برای سبزوار ۵۹۷/۶۸ و ۰/۰۲۶۹ و ۵/۴۵۱ و ۱۱۹۲/۵۴ و ۰/۲۰۸۷ و برای کاشمر ۶۱۲/۹۲و۰/۰۲۸۹ و ۴/۵۲۸و۱۱۲۸/۸۷ و ۰/۲۳۲۱ بود. درازمون فشارخصوصیاتمکانیکی پیازهای سه منطقه شامل چقرمگی و تغییر شکل باهم تفاوت معنی دار داشتند. همچنین افزایش سرعت نیز دراین ازمون باعث کاهش نیروی شکست انرژی، توان چقرمگی و تغییر شکل پیازهای سه منطقه می شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.