مقاله ارزیابی اثرکودهای آلی وبیولوژیک برعملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرکودهای آلی وبیولوژیک برعملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرکودهای آلی وبیولوژیک برعملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرکودهای آلی وبیولوژیک برعملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرکودهای آلی وبیولوژیک برعملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
درکشاورزی کنونی با افزایش هزینه تهیه کودهای شیمیایی اثراتمنفی آنها درتخریب خاک و کاهش کارایی آنها استفاده ازروشهای جایگزین برای تهیه موادغذایی مورد نیاز خاک مورد توجه قرارگرفته است لذا دراین راستا ازمایشی بصورت فاکتوریل برپایه طرح بلوکهای کامل تصادفی درسه تکرار درزمینی به مساحت تقریبی ۱۰۰۰ متر در۲۰کیلومتری شهرستان سنندج به اجرا درامد تیمارها شامل فاکتور اول – کودهای شیمیایی کود مرغی و کمپوست و فاکتوردوم کاربرد کودزیستی بارور ۲ کاربرد نیتروکسین کاربردهمزمان این دو کود زیستی و شاهد بود نتایج حاصل نشان داد که کودهای مرغی و کمپوست با اینکه منجربه افزایش عملکرد واجزای عملکرد سیب زمینی میشوند اما کارایی کودهاین یتروژنه را ندارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.