مقاله نقش پلی اتین گلیکول و اسید آبسیزیک در جنین زایی سوماتیکی بذرهای بالغ آرابیو پسیس (Arabidopsis thaliana)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش پلی اتین گلیکول و اسید آبسیزیک در جنین زایی سوماتیکی بذرهای بالغ آرابیو پسیس (Arabidopsis thaliana) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش پلی اتین گلیکول و اسید آبسیزیک در جنین زایی سوماتیکی بذرهای بالغ آرابیو پسیس (Arabidopsis thaliana)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش پلی اتین گلیکول و اسید آبسیزیک در جنین زایی سوماتیکی بذرهای بالغ آرابیو پسیس (Arabidopsis thaliana)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش پلی اتین گلیکول و اسید آبسیزیک در جنین زایی سوماتیکی بذرهای بالغ آرابیو پسیس (Arabidopsis thaliana) :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
جنین زایی سوماتیکی نمونه بارزی از ویژگی توانمندی سلول totipotency و همچنین یک سیستم باز زایی است که منجر به تشکیل ساختارهای دوقطبی نظیر جنین از سلول‌های سوماتیکی می‌شود. مطالعه جنین زایی سوماتیکی در گیاه آرابیدوپسیس . تالیانا Arabidopsis thaliana که به عنوان یک گیاه مدل برای مطالعات ژنتیکی و مد کلی مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌تواند در شناخت جنبه‌های نامشخص و تولید هرچه بیشتر جریمه‌های سوماتیکی مؤثر باشد. افزودن آبسیزیک اسید ABA به محیط کشت بافت، سبب بیان بعضی از ژن‌های مربوط به پروتئین‌های اواخر دوره جنینی lea می‌شود و در افزایش جنین زایی سوماتیکی مؤثر است. همچنین استفاده از یک عامل اسمزی نظیر پلی اتیلن گلیکول PEG 3000 به عنوان عامل ایجاد کننده فشار اسمزی منفی سبب تحریک بلوغ شده و باعث تجمع پروتئین‌های ذخیره‌ای می‌شود از نظر ساختاری مشابه با پروتئین‌های موجود جنین های بذری اند. در پژوهش حاضر نقش ABA و peg در بهینه‌سازی تولید جریمه‌های سوماتیکی آرابیدوپسیس مورد بررسی قرار گرفت. در آزمایش اول جهت تشکیل کالوس ، جنینهای جنسی نابالغ در محیط کشت مایع موراشیکی واسکوک MS و حاوی ۲۰ گرم در لیتر ساکارز و هورمون و هورمون ۲,۴-D و peg قرار داده شدند که بیشترین میزان کالوس زایی در محیط کشت ms حاوی ۴/۵ میکرومولار ۲,۴-D در صد وزن و حجم peg به دست آمد. در آزمایش دوم، بعد از سه هفت، کالوس ها به محیط کشت ms 1/2 حاوی هشت گرم در لیتر آگار و ۱۰ گرم در لیتر ساکارز با سطح هورمونی ۱ ، ۰ و ۱۰ میکرومولار ABA قرار داده شدند که بعد از سه هفته بیشترین تعداد جنین زایی سوماتیکی در محیطی با ۱۰ میکرومولارABA مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.