مقاله مقایسه دو روش استخراج ترکیبات ضد میکروبی گیاهان پر مصرف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه دو روش استخراج ترکیبات ضد میکروبی گیاهان پر مصرف دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه دو روش استخراج ترکیبات ضد میکروبی گیاهان پر مصرف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه دو روش استخراج ترکیبات ضد میکروبی گیاهان پر مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه دو روش استخراج ترکیبات ضد میکروبی گیاهان پر مصرف :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
پیشگیری از بیماری های ناشی از غذاهای آلوده موجب توسعه سیستم های کنترلی امنیت غذا شده است. هم اکنون در صنعت غذا از نگهدارنده های شیمیایی برای جلوگیری از رشد میکرواورگانیزم های عامل فساد استفاده می شود. استفاده از این ترکیبات پیامد های ناخوشایندی ازجمله بیماری سرطان و مسمومیت های شدید را به دنبال دارد. تحقیقات نشان می دهد که استفاده از مواد مژثره گیاهان جایگزین مناسبی برای نگهدارنده های شیمیایی می باشد. روشهای مختلفی برای استخراج مواد مژثره گیاهان به کار میرود که روشهای استخراج با کمک سوکسله و تقطیر دو روشی است که حداکثر بازدهی را در استخراج مواد مژثره گیاهان نشان دادند. گیاهان دارچین، نعناع و زردچوبه ازجمله گیاهانی هستند که به عنوان ادویه در غذاهای سنتی ایرانیان مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین گیاه زنیان در طب سنتی به عنوان داروی گیاهی کاربردگسترده ای دارد. هدف از این مطالعه مقایسه اثر ضد میکروبی مواد مژثره حاصل از این دو روش استخراج میباشد. پس از تهیه گیاهان مذکور از فروشندگان ادویه وگیاهان دارویی در شهر اصفهان توسط دستگاه کلونجر اسانس روغنی آنها استخراج و عصاره اتانولی آنها باکمک سوکسله حاصل شد. خاصیت ضدمیکروبی آنها روی دو باکتری شاخص گرم مثبت باسیلوس سرئوس وگرم منفی ایکولای توسط روش دیسک دیفیوژن مورد مطالعه قرار گرفت. در طی این مطالعه مشخص گردید که ترکیبات مستخرجه از گیاهان با کمک هر دو روش دارای اثرات ضد میکروبی مؤثری در جلوگیری از رشد میکرواورگانیزم ها میباشند. دراین بررسی هردوروش برای استخراج ترکیبات گیاهی تقریبا قابل مقایسه بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.