مقاله بررسی اثروجود اتانول درمحیط کشت برروی تولید اتانول به روش بی هوازی با استفاده ازقارچ موکور همیلیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثروجود اتانول درمحیط کشت برروی تولید اتانول به روش بی هوازی با استفاده ازقارچ موکور همیلیس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثروجود اتانول درمحیط کشت برروی تولید اتانول به روش بی هوازی با استفاده ازقارچ موکور همیلیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثروجود اتانول درمحیط کشت برروی تولید اتانول به روش بی هوازی با استفاده ازقارچ موکور همیلیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثروجود اتانول درمحیط کشت برروی تولید اتانول به روش بی هوازی با استفاده ازقارچ موکور همیلیس :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تحمل مقداربالایی ازاتانول درمحیط کشت یکی ازویژگیهایی است که میکروارگانیسم بایستی داشته باشد دراین کاربرای بررسی تحمل قارچ موکور همیلیس درمقابل اتانول موجود درمحیط کشت محیط کشتهای مختلف که دارای مقادیر مختلفی ازاتانول بود مورد بررسی قرارگرفت قار چ موکور همیلیس قادر به تولید اتانول دریک محیط کشتی بود که ۵/۵درصد اتانول اولیه داشت و مقداربیشتراز۵/۵درصد اتانول درمحیط کشت عاملی بود که باعث جلوگیری ازتولید اتانول بیشتردرمحیط کشت میشد درمحیط کشت شامل ۵/۵درصد اتانول و درصد اتانولهای بالاتر ازاین مقدار هیچ گلیسرولی توسط این قارچ تولید نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.