مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در استخراج برخی از مولفههای فیزیکی محصول سیبزمینی در ارقام مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در استخراج برخی از مولفههای فیزیکی محصول سیبزمینی در ارقام مختلف دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در استخراج برخی از مولفههای فیزیکی محصول سیبزمینی در ارقام مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در استخراج برخی از مولفههای فیزیکی محصول سیبزمینی در ارقام مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در استخراج برخی از مولفههای فیزیکی محصول سیبزمینی در ارقام مختلف :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه کاربرد تکنیکهایی نظیر پردازش تصویر و بینایی ماشین دربیشتر حوزه ها ازجمله حوزه کشاورزی رو به گسترش است تعیین ابعاد حجم و چگالی سیب زمینی نقش مهمی درفرایند نگهداری طراحی سیلوها و مخازن درجه بندی و جدانمودن مواد خارجی دارد لذا جهت روانه یک محصول با کیفیت و یکدست به بازار و کارخانجات نیاز به بکارگیری یک چنین سیستمی ضروری می نماید دراین مقاله برخی ازمولفه های ابعادی سیب زمینی مانند طول عرض ضخامت مساحت و حجم درچندین رقم مختلف با استفاده ازتکنیک پردازش تصویر محاسبه شدند مقایسه مقادیر بدست آمده با مقادیر اندازه گیری شده درازمایشگاه نشان میدهد که استفاده ازسیستم ماشین بینایی نتایج رضایت بخشی را به همراه داشته و نیز میتواند درنیل به اهداف کشاورزی دقیق یاریگر محققان و مدیران این عرصه باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.