مقاله اثرفشار، دما و Ph برجداسازی میکروارگانیسم ها کدورت و TDS درآب معدنی بااستفاده ازغشاء اولترافیلتراسیون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرفشار، دما و Ph برجداسازی میکروارگانیسم ها کدورت و TDS درآب معدنی بااستفاده ازغشاء اولترافیلتراسیون دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرفشار، دما و Ph برجداسازی میکروارگانیسم ها کدورت و TDS درآب معدنی بااستفاده ازغشاء اولترافیلتراسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرفشار، دما و Ph برجداسازی میکروارگانیسم ها کدورت و TDS درآب معدنی بااستفاده ازغشاء اولترافیلتراسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرفشار، دما و Ph برجداسازی میکروارگانیسم ها کدورت و TDS درآب معدنی بااستفاده ازغشاء اولترافیلتراسیون :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
هدف ازاین تحقیق بررسی عملکرد غشاء اولترافیلتراسیون برای محاسبه مقدارشارعبوری و حذف ذرت معلق TDS کدورت و میکروارگانیسم ها ازآب معدنی میباشد جهت انجام این پژوهش فشارهای ۳و۵و۷و۹bar و دماهای ۱۵و۲۰و۲۵و۳۰ درجه سانتیگراد اعمال شد و تغییرات PH درمقادیر ۳و۵و۷و۹ مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد که با افزایش فشارمیزان آب عبوری و رشدمیکروارگانیسم ها افزایش و میزان حذف کدورت و TDS کاهش پیدا می کند با افزایش دما و میزان آب عبوری و رشدمیکروارگانیسم ها افزایش و همچنین میزان حذف کدورت و tDS کاهش یافت با افزایش PH میزان آب عبوری و رشدارگانیسم ها افزایش و میزان حذف TDS کاهش یافت اما افزایش PH برمیزان کدورت تغییرات محسوسی وارد نکرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.