مقاله اثر سطوح مختلف پنبه دانه بر فراسنجه های خونی بره های پرواری نر زل مازندرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح مختلف پنبه دانه بر فراسنجه های خونی بره های پرواری نر زل مازندرانی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف پنبه دانه بر فراسنجه های خونی بره های پرواری نر زل مازندرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف پنبه دانه بر فراسنجه های خونی بره های پرواری نر زل مازندرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف پنبه دانه بر فراسنجه های خونی بره های پرواری نر زل مازندرانی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف پنبه دانه بر فراسنجه های خونی در جیره بره های پرواری زل مازندران آزمایشی با سطوح مختلف از پنبه دانه شامل صفر، ۴و۸و۱۶درصد در جیره غذائی انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح آزمایشی کاملا تصادفی انجام شد.دام ها در جایگاه های گروهی نگهداری شدند و پس از اعمال یک دوره عادت دهی به جیره های آزمایشی به مدت ۱۴ روز، آزمایش اصلی برای ۷۵ روز ادامه یافت. نتایج آزمایش های مربوط به فراسنجه هایخونی شامل گلوگز، اوره، کلسترول، تری گلیسرید، کلسیم، فسفر، پتاسیم، آلبومین و پروتئین تام نشان دهنده عدم وجوداختلاف معنی داری در بین جیره های غذایی و نشان دهنده عدم ایجاد مشکل در پروار دامها بود. به طور کلی به نظر می رسد بهتر باشد در تنظیم جیره های غذایی از سطح ۱۶ % ضایعات کنجد استفاده گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.