مقاله بررسی ارقام و لاین های خوش کیفیت و معطر برنج در آزمایشات بین المللی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ارقام و لاین های خوش کیفیت و معطر برنج در آزمایشات بین المللی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ارقام و لاین های خوش کیفیت و معطر برنج در آزمایشات بین المللی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارقام و لاین های خوش کیفیت و معطر برنج در آزمایشات بین المللی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ارقام و لاین های خوش کیفیت و معطر برنج در آزمایشات بین المللی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
کیفیت پخت عطروطعم ازعوامل مهم کیفی دربرنج هستند که موردتوجه بسیاری ازایرانیان و درسالهای اخیر موردتوجه بسیاری ازمصرف کنندگان برنج درکشورهای برنج خیز قرارگرفته است به همین دلیل ارقام کیفی ازهمه نقاط دنیا جمع اوری و تحت نام خزانه بین المللی ارقام و لاینهای معطروکیفی درازمایشات شبکه بین المللی ارزیابی ژنتیکی ارقام و لاینهای برنج تحت بررسی قرارمی گیرند دراین بررسی ۴۰لاین و رقم ازکشورهای هند بنگلادش و فیلیپین پاکستان و ایری با ۴شاهد بین المللی Basmati370 ، IR72 ،PSBRC-2 ، IR70416-53-2-2 .ودورقم شاهد محلی بینام و فجر دراستانهای گیلان و مازندران درقالب طرح اگمنت با چهارتکرار مورد بررسی قرارگرفتند براساس نتایج حاصله ازمقایسه میانگین صفات ارقام شاهد محلی و ژنوتیپ های جدید وبادرنظر گرفتن صفاتی ازجمله درصد امیلوز غلظت ژل درجه حرارت ژلاتینی شدن طول عرض و شکل دانه ارتفاع بوته تعدادپنجه ۵۰درصد گلدهی رسیدگی کامل و عملکردتعداد ۱۳لاین دراستان گیلان و ۱۴لاین دراستان مازندران که دارای خصوصیات مطلوب کمی کیفی و عملکردبودند برای ازمایشات تحقیقاتی پیشرفته تر مورد گزینش قرارگرفتند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.