مقاله بررسی اثرمقادیر سولفات روی بربرخی شاخصهای کیفی و غلظت روی دانه برنج رقم شیرودی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرمقادیر سولفات روی بربرخی شاخصهای کیفی و غلظت روی دانه برنج رقم شیرودی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرمقادیر سولفات روی بربرخی شاخصهای کیفی و غلظت روی دانه برنج رقم شیرودی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرمقادیر سولفات روی بربرخی شاخصهای کیفی و غلظت روی دانه برنج رقم شیرودی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرمقادیر سولفات روی بربرخی شاخصهای کیفی و غلظت روی دانه برنج رقم شیرودی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
محلول پاشی یکی ازبهترین راه های غنی کردن دانه برنج می باشد و افزایش غلظت روی دردانه برنج و بهبود ویژگیهای کیفی این گیاه یکی ازمهمترین اهداف تولید برنج برای دستیابی به امنیت غذایی می باشد این ازمایش درسال ۱۳۸۹ درایستگاه تحقیقات برنج تنکابن با ۵تیمار صفرو۲و۴و۶و۸ درهزارمحلول پاشی کلات سولفات روی با چهارتکرار درقالب طرح بلوک کامل تصادفی اجرا شد محلول پاشی درمراحل یک ماه پس ازانتقال نشا به مزرعه اصلی پس ازگلدهی و شیری شدن دانه انجام شد نتایج نشان داد محلول پاشی سولفات روی تاثیر معنی داری برامیلوز و درجه حرارت ژلاتینی شدن و غنی شدن دانه درسطح ۵درصد برقوام ژل درسطح ۱درصد داشت مهمترین نقش روی تبدیل گلوکز و ساکاروز به نشاسه می باشد که موجب تاثیربرفاکتورهای کیفی می شود که برامیلوز قوام ژل و درجه حرارت ژلاتینی شدن اثرمیگذارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.