مقاله بررسی اثرسویه های متفاوت باکتری سودوموناس فلورسنت برخصوصیات کمی و کیفی گیاه روغنی گلرنگ Carthamus tinctorious L.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرسویه های متفاوت باکتری سودوموناس فلورسنت برخصوصیات کمی و کیفی گیاه روغنی گلرنگ Carthamus tinctorious L. دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرسویه های متفاوت باکتری سودوموناس فلورسنت برخصوصیات کمی و کیفی گیاه روغنی گلرنگ Carthamus tinctorious L.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرسویه های متفاوت باکتری سودوموناس فلورسنت برخصوصیات کمی و کیفی گیاه روغنی گلرنگ Carthamus tinctorious L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرسویه های متفاوت باکتری سودوموناس فلورسنت برخصوصیات کمی و کیفی گیاه روغنی گلرنگ Carthamus tinctorious L. :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور مطالعه اثرات کاربرد باکتریهای محرک رشدسودوموناس برعملکردواجزای عملکردگیاه گلرنگ رقم IL111 ازمایشی درسال زراعی ۱۳۸۷-۸۸ درمزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی باده تیماروسه تکرار انجام گردید تیمارهای ازمایش شامل تلقیح بذروبا ۱)سویه ۱۶۹ باکتری سودوموناس فلورسنسن ۲)سویه ۱۸۷ باکتری سودوموناس فلورسنس ۳)سویه ۱۱ باکتری سودوموناس پوتیدا ۴) سویه ۱۷۷باکتری سودوموناس پوتیدا ۵)سویه ۴۱باکتری سودوموناس پوتیدا ۶) سویه ۹۹باکتری سودوموناس فلورسنس ۷)سویه ۳۶باکتری سودوموناس فلورسنس ۸) سویه ۱۶۸باکتری سودوموناس پوتیدا ۹)سویه ۱۵۹ باکتری سودوموناس پوتیدا و ۱۰) تیمارشاهد بدون تلقیح باکتری بودند دراین تحقیق صفاتی ازجمله تعدادشاخه های اصلی و فرعی دربوته ارتفاع بوته قطرساقه وزن خشک اندام های مختلف گیاه سطح برگ سرعت رشدمحصول تعدادطبق دربوته تعداددانه درطبق وزن هزاردانه نسبت مغزوپوسته به دانه درصد چربی درصد پروتئین عملکرددانه بیوماس و شاخص برداشت اندازه گیری شدند نتایج نشان داد که تلقیح گیاه با سویه های مختلف باکتری دراین تحقیق برهیچ کدام ازخصوصیات گیاه معنی دارنبود تیمارهای باکتری ازلحاظ صفات کمی و کیفی مورد مطالعه نسبت به تیمارشاهد برتری نشان دادند باکتریهابطور متوسط عملکرد دانه و روغن را به ترتیب به میزان ۲۵و۵۰ درصد افزایش دادندوباکتریهای سودوموناس پوتیدا نسبت به باکتریهای سودوموناس فلورسنس درتمامی صفات بجز تعدادطبق دربوته برتر بودند ازلحاظ شاخص سطح برگ تجمع ماده خشک و سرعت رشدمحصول سویه ۱۷۷ باکتری سودوموناس پوتیدا نسبت به سایرتیما رها برتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.