مقاله بررسی اثرپیش تیمراسالیسیلیک اسید برجوانه زنی و خصوصیات مورفولوژیک گیاهچه سیاهدانه Nigella sativa درشرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرپیش تیمراسالیسیلیک اسید برجوانه زنی و خصوصیات مورفولوژیک گیاهچه سیاهدانه Nigella sativa درشرایط تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرپیش تیمراسالیسیلیک اسید برجوانه زنی و خصوصیات مورفولوژیک گیاهچه سیاهدانه Nigella sativa درشرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرپیش تیمراسالیسیلیک اسید برجوانه زنی و خصوصیات مورفولوژیک گیاهچه سیاهدانه Nigella sativa درشرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرپیش تیمراسالیسیلیک اسید برجوانه زنی و خصوصیات مورفولوژیک گیاهچه سیاهدانه Nigella sativa درشرایط تنش شوری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظوربررسی اثرپیش تیمار سالیسیلیک اسید برجوانه زنی و رشداولیه گیاه دارویی سیاهدانه Nigella sativa درشرایط تنش شوری ازمایشی بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی با۱۵تیمارو۳تکرار انجام گرفت تیمارهای ازمایشی شامل غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید ۰و۰/۷۵ ،۰/۵ ،۰/۲۵ و۱میلی مولار وشوری ۰و۵۰و۱۰۰ میلی مولاربودند نتایج نشان داد با افزایش تنش شوری درصد و سرعت جوانه زنی طول ریشه چه وزن تروخشک ریشه چه طول اندام هوایی و وزن تروخشک اندام هوایی درسیاهدانه بطور معنی داری کاهش یافت پیش تیماربذرباسالیسیلیک اسید موجب افزایش مقاومت گیاه دربرابر تنش شوری گردید بنظر می رسد غلظت های بالاتر سالیسیلیک اسید ۰/۵تا۱میلی مولار سبب افزایش کلیه صفات مذکور درشرایط کنترل و تنش میگردد بنابراین بکاربردن ترکیبات حفاظتی برون زا مانند سالیسیلیک اسید میتواند ظرفیت انتی اکسیدانی این گیاه را دربرابر شرایط تنش افزایش دهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.