مقاله اثرمصرف روی و کادمیم برروی صفات گیاهی برنج رقم هاشمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرمصرف روی و کادمیم برروی صفات گیاهی برنج رقم هاشمی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرمصرف روی و کادمیم برروی صفات گیاهی برنج رقم هاشمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرمصرف روی و کادمیم برروی صفات گیاهی برنج رقم هاشمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرمصرف روی و کادمیم برروی صفات گیاهی برنج رقم هاشمی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظوربررسی اثرات اصلی و اثرات متقابل روی و کادمیم و عملکردورشدبرنج رقم هاشمی ازمایش گلدانی درسال ۱۳۸۹ دردانشگاه گیلان اجرا شد اثرپنج سطح روی صفرو۲و۵و۱۰و۲۰ میلی گرم برکیلوگرم و سه سطح کادمیم صفرو۵۰و۱۰۰ میلی گرم برکیلوگرم با استفاده ازازمایش فاکتوریل و درقالب طرح کاملا تصادفی درسه تکرار مورد ارزیابی قرارگرفت نتایج نشان داد که مصرف کادمیم موجب کاهش معنی دار ارتفاع بوته شاخص برداشت و وزن هزاردانه تیمار۱۰۰ میلی گرم برکیلوگرم کادمیم به ترتیب باعث کاهش ۲۰۴و۲۸۶و۸۲ درصدی درشاخص برداشت برنج عملکرددانه ارتفاع بوته گردید مصرف روی تاثیرمعنی داری برارتفاع بوته طول خوشه طول برگ داشت درتیمار۲۰میلی گرم برکیلوگرم روی اثرات منفی برصفات گیاهی نشان داده است اثرمتقابل روی و کادمیم بروزن هزاردانه معنی دار بود درتیمارروی و کادمیم با افزایش غلظت روی اثرات منفی درصفات گیاهی مشاهده گردید بطوریکه درارتفاع بوته از۶درصد درتیمارCd50-Zn0 به ۱۱۷درصد تیمارCd50-Zn20 نسبت به شاهدکاهش نشان داده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.