مقاله ساماندهی کالبدی بافت های فرسوده، رویکردی به سوی توسعه درون زا و پایدار شهری مطالعه موردی: کوی یوسفی اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ساماندهی کالبدی بافت های فرسوده، رویکردی به سوی توسعه درون زا و پایدار شهری مطالعه موردی: کوی یوسفی اهواز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساماندهی کالبدی بافت های فرسوده، رویکردی به سوی توسعه درون زا و پایدار شهری مطالعه موردی: کوی یوسفی اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساماندهی کالبدی بافت های فرسوده، رویکردی به سوی توسعه درون زا و پایدار شهری مطالعه موردی: کوی یوسفی اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساماندهی کالبدی بافت های فرسوده، رویکردی به سوی توسعه درون زا و پایدار شهری مطالعه موردی: کوی یوسفی اهواز :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
کوی یوسفی به عنوان بخشی از بافت فرسوده اهواز بنا به دلایلی نظیر مرکزیت جغرافیایی و ارائه خدمات بهتر، استقرار بازار وفعالیت ه ای تجاری و فرهنگی از توان بالقوه نسبتأ بالایی برای ساماندهی بافت های فرسوده به عنوان یکی از پیش شرط های لازمبرای توسعه درون زا و پایدار شهری برخوردار است. بر همین اساس پژوهش حاضر در صدد آن است که به ساماندهی کالبدی بافتفرسوده کوی یوسفی در راستای دستیابی به توسعه درون زا و پایدار شهری بپردازد. روش پژوهش توصیفی – تحلیلی و گردآوریاطلاعات بر مبنای مطالعه اسنادی(کتب ، مقالات، نشریات) و میدانی(مشاهده و پرسشنامه) صورت گرفته است . جامعه آماریمورد مطالعه خانوارهای ساکن در کوی یوسفی اهواز به تعداد ۳۴۱۲ خانوار میباشد که از این تعداد، ۳۰۰ خانوار با استفاده ازفرمول کوکران و به روش نمونهگیری تصادفی ساده انتخاب شده اند. ابزار مورد استفاده در تحقیق حاضر، پرسشنامه می باشدنتایج بررسی نشان می دهد جهت تحقق امر ساماندهی باید از توان های بالقوه و بالفعل موجود در محله استفاده کرده و با اصلاحوضعیت محله، رفع مشکلات موجود در آن و توجه به پتانسیل های انسانی، گروهی موجود زمینه دستیابی به توسعه درون زا و پایدارشهری را در محدوده مورد مطالعه فراهم آورد و در نهایت در رابطه با نتایج پژوهش نیز راهکارهایی ارائه گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.