مقاله بررسی تاثیرسطوح مختلف شوری به همراه باکتریهای محرک رشدازتوباکتر و آزوسپیریلوم برفعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانت آنزیم کاتالاز آنزیم سوپراکسیددیسموتاز و بیومارکر مالون دی آلدهید درگیاه جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرسطوح مختلف شوری به همراه باکتریهای محرک رشدازتوباکتر و آزوسپیریلوم برفعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانت آنزیم کاتالاز آنزیم سوپراکسیددیسموتاز و بیومارکر مالون دی آلدهید درگیاه جو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرسطوح مختلف شوری به همراه باکتریهای محرک رشدازتوباکتر و آزوسپیریلوم برفعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانت آنزیم کاتالاز آنزیم سوپراکسیددیسموتاز و بیومارکر مالون دی آلدهید درگیاه جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرسطوح مختلف شوری به همراه باکتریهای محرک رشدازتوباکتر و آزوسپیریلوم برفعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانت آنزیم کاتالاز آنزیم سوپراکسیددیسموتاز و بیومارکر مالون دی آلدهید درگیاه جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرسطوح مختلف شوری به همراه باکتریهای محرک رشدازتوباکتر و آزوسپیریلوم برفعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانت آنزیم کاتالاز آنزیم سوپراکسیددیسموتاز و بیومارکر مالون دی آلدهید درگیاه جو :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
تنش شوری خطری جدی برای رشدگیاهان به شمارمیرود استفاده ازازتوباکتروآزوسپیریلوم ازطریق تولید هورمونهای محرک رشدگیاه ازجمله اکسین و تحریک رشدموجب افزایش جذبعناصرغذاییمورد نیاز گیاه میشود این ازمایش بصورت گلدانی درشرایط بیرون گلخانه درمزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاداسلامی واقع درماهدشت درسال زراعی ۱۳۸۸-۸۹ بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی در۴تکرار انجام گرفت فاکتور اول غلظت شوری با استفاده ازکلرید سدیم درچهارسطح ۰و۵۰و۱۰۰و۱۵۰ میلی مولار و فاکتور دوم چهارسطح سویه باکتری شامل شاهد ازتوباکتر ازوسپیریلیوم و مخلوط دوباکتری بود شاخصهای بیوشیمیایی گیاه شامل انزیم کاتالاز انزیم سوپراکسیددیسموتاز و بیومارکر مالون دی آلدهید اندازه گیری شد نتایج نشان داد اثرمتقابل تیمارشوری و باکتری برانزیم سوپراکسیددیسموتاز درسطح احتمال ۱درصد معنی دار ودرانزیم کاتالاز و عملکرددانه درسطح احتمال ۵درصد معنی دارشدند و دربیومارکر مالون دی آلدهید معنی دارنشد تنش شوری سبب افزایش فعالیت انزیم های انتی اکسیدانت شده درحالیکه استفاده ازازتوباکتر و ازوسپیریلوم به دلیل کاهش تنش شوری سبب کاهش فعالیت انزیم کاتالاز انزیم سوپراکسیددیسموتاز وبیومارکر مالون دی آلدهید درگیاه جو شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.