مقاله بررسی تاثیررژیم های مختلف آبیاری برپارامترهای فلورسانس محتوای کلروفیل و رطوبت نسبی ژنوتیپهای گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیررژیم های مختلف آبیاری برپارامترهای فلورسانس محتوای کلروفیل و رطوبت نسبی ژنوتیپهای گندم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیررژیم های مختلف آبیاری برپارامترهای فلورسانس محتوای کلروفیل و رطوبت نسبی ژنوتیپهای گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیررژیم های مختلف آبیاری برپارامترهای فلورسانس محتوای کلروفیل و رطوبت نسبی ژنوتیپهای گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیررژیم های مختلف آبیاری برپارامترهای فلورسانس محتوای کلروفیل و رطوبت نسبی ژنوتیپهای گندم :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظوربررسی اثرتنش خشکی برپارامترهای فلورسانس و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ژنوتیپ های مختلف گندم ازمایشی درسال زراعی ۱۳۸۷ درمزرعه پژوهشی دانشگاه ازاداسلامی واحدکرج به صورت کرت های خردشده درقالب بلوکهای کامل تصادفی درچهارتکرار به اجرا درامد فاکتورهای ازمایشی شامل رژیم ابیاری باچهارسطح t1 ابیاری در۴۰درصد تخلیه رطوبتی درتمام دوره رشدشاهد t2,t3 به ترتیب ابیاری کافی تا گرده افشانی و عدم ابیاری ازگرده افشانی تا ۶۰و۷۵درصد تخلیه رطوبتی تا پایان دوره رشدو t4 ابیاری کافی تا گرده افشانی و عدم ابیاری تا پایان دوره رشد و فاکتور ژنوتیپ های مختلف گندم با ۵سطح ۴رقم پیشتاز، شیراز، بهارچمران و یک لاین ws-82-9 بودصفات مورد بررسی دراین ازمایش شامل پارامترهای فلورسانس ازجمله فلورسانس اولیه fo فلورسانس حداکثر FM پتانسیل عملکردکوانتوم FV/FM حداکثر فلورسانس درروشنایی FM افت فتوشیمیایی فلورسانس Qn و همچنین برخی دیگر ازخصوصیات فیزیولوژیک ازجمله کلروفیل a کلروفیل b کلروفیل a+b و میزان رطوبت نسبی RWC بود نتایج نشان داد که بین رژیم های مختلف ابیاری تفاوت معنی داری درمورد صفات حداکثر فلورسانس درروشنایی FM و افت غیرفتوشیمیایی فلورسانس Qn کلروفیلa کلروفیلb کلروفیلa+b و میزان رطوبت نسبی RWC وجود داشت همچنین بین ژنوتیپ های مختلف گندم درمورد صفات کلروفیل a کلروفیل b کلروفیل a+b و RWC اختلاف معنیداری درسطح احتمال ۱درصد وجود داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.