مقاله بررسی رابطه بین هوش عاطفی و تعهد سازمانی در بین کارکنان خدمات اداری شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه بین هوش عاطفی و تعهد سازمانی در بین کارکنان خدمات اداری شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه بین هوش عاطفی و تعهد سازمانی در بین کارکنان خدمات اداری شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه بین هوش عاطفی و تعهد سازمانی در بین کارکنان خدمات اداری شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه بین هوش عاطفی و تعهد سازمانی در بین کارکنان خدمات اداری شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
هدف این پژوهش، بررسی رابطه بین هوش عاطفی و تعهد سازمانی در بین کارکنان خدمات اداری شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران است. این تحقیق از نظر هدف، کاربردی از نظر شیوه گردآوری اطلاعات، توصیفی از نوع همبستگی می باشد. جامعه آماری ۴۲۵ نفر است و حجم نمونه به تعداد ۲۰۴ نفر مطابق جدول مورگان و به روش تصادفی ساده انتخاب گردیده است. ابزار پژوهش پرسشنامه ۳۴ گویه ای هوش عاطفی (هیجانی) سیبر یا شرینگ و پرسشنامه ۱۵ گویه ای تعهد سازمانی ماودی، استیرز و پورتر است. روشهای تجزیه و تحلیل داده ها، ضریب هبستگی پیرسون و تحلیل واریانس و رگرسیون است. یافته های پژوهش بیانگر آن است که : ۱-میان هوش عاطفی و تعهد سازمانی رابطه مثبت معنی داری وجود دارد، میزان رابطه بین هوش عاطفی با تعهد سازمانی (-۰/۲۲) است یعنی در ازای یک واحد تغییر در هوش عاطفی، تعهد سازمانی ۲۲% افزایش می یابد، یعنی کارکنان با هوش عاطفی بالا با افزایش تعهد سازمانی مواجه اند. ۲-بین مؤلفه های خودکنترلی، خودانگیزی، همدلی و مهارتهای اجتماعی با تعهد سازمانی رابطه معنا داری وجود دارد و مؤلفه خودآگاهی با ضریب تأثیر (-۰/۲۲) نشان دهنده این است که هر چه میزان خودآگاهی کارکنان بیشتر شود به همان میزان تعهد سازمانی کاهش می یابد. بیشترین تأثیر مربوط به مهارتهای اجتماعی می باشد که دارای ضریب تأثیر (-۰/۲۷) است یعنی به ازای یک واحد تغییر در مهارتهای اجتماعی کارکنان، تعهد سازمانی ۲۷% افزایش می یابد. مؤلفه همدلی با ضریب تأثیر (-۰/۰۴) تغییرات مربوط به تعهد سازمانی را پیش بینی می کند که با توجه به آزمون t این پیش بینی معنی دار نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.