مقاله تاثیربرداشت علوفه سبز برکیفیت دانه ژنوتیپ های گندم درکشت دومنظوره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیربرداشت علوفه سبز برکیفیت دانه ژنوتیپ های گندم درکشت دومنظوره دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیربرداشت علوفه سبز برکیفیت دانه ژنوتیپ های گندم درکشت دومنظوره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیربرداشت علوفه سبز برکیفیت دانه ژنوتیپ های گندم درکشت دومنظوره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیربرداشت علوفه سبز برکیفیت دانه ژنوتیپ های گندم درکشت دومنظوره :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
استفاده ازبرخی غلات دانه ریزبصورت دومنظوره علوفه و دانه درجهت جبران کمبود علوفه درفصول سردسال و نیز تصحیح روند رشدگیاهان دربرخورد احتمالی با تنشهای خسارت زای زنده و غیرزنده میتواند مفید واقع گردد بدین منظور این پژوهش با هدف ارزیابی اثربرداشت علوفه سبز برپروتئینهای ذخیره ای بذردرسال زراعی ۸۸-۸۹ دردانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه به اجرا درامد ازمایش بصورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید عامل اول شامل ۱۷ژنوتیپ گندم نان به اسامی پیشتاز چمران بهار زرین پیشگام سیوند، پارسی، شهریار، مرودشت ، شیراز و M-83-17 ، M-82-6 ، C-81-4 ، C-80-4 ، M-81-13 ، DN-11 (M-83-6 و عامل دوم برداشت علوفه دردوسطح برداشت و عدم برداشت شاهد بود برداشت علوفه ای سبز به صورت مکانیکی درمرحله انتهای پنجه زنی مرحله ۵مقیاس فیکس و ازارتفاع ۱۰سانتیمتر انجام گردید نتایج حاکی ازاثرمعنی داروکاهشی برداشت علوفه برروی پروتئین خام فیبرخام گلوتن خشک و مرطوب و اثرکاهشی افزایشی و عدم تغییرشاخص گلوتن بود برداشت علوفه سبب کاهش ۹/۶۳ درصد درپروتئین خام دانه گردید دربین ژنوتیپ ها ارقام پیشتاز و زرین بالاترین شاخص گلوتن ودرنتیجه کیفیت بالایی را دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.