مقاله اثرکودهای بیولوژیک و شیمیایی برکمیت و کیفیت گیاه دارویی سیاهدانه Nigella sativa


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرکودهای بیولوژیک و شیمیایی برکمیت و کیفیت گیاه دارویی سیاهدانه Nigella sativa دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرکودهای بیولوژیک و شیمیایی برکمیت و کیفیت گیاه دارویی سیاهدانه Nigella sativa  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرکودهای بیولوژیک و شیمیایی برکمیت و کیفیت گیاه دارویی سیاهدانه Nigella sativa،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرکودهای بیولوژیک و شیمیایی برکمیت و کیفیت گیاه دارویی سیاهدانه Nigella sativa :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظوربررسی اثرات کودهای بیولوژیک و شیمیایی برگیاه دارویی سیاهدانه ازمایشی درسال زراعی ۸۹-۹۰ بصورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی باسه تکرار و۱۵تیماردردانشکده کشاورزی دانشگاه ازاد مهاباد انجام شد تیمارهای ازمایش شامل کودنیتروژن درسه سطح ۰و۲۵و۵۰کیلوگرم درهکتار و کودهای بیولوژیک درپنج سطح ۰وبیوسوپر ونیتروکسین قارچ مایکوریزا آربوسکولار و فسفات بارور ۲ بود نتایج بررسی ها حاکی ازآن بود که تلقیح باکودهای بیولوژیک منجربه افزایش معنیدارارتفاع بوته و تعدادساقه فرعی عملکرددانه عملکرد روغن و اسانس گردید نتایج نشان داد کودبیولوژیک فسفات بارور ۲به همراه شاهد بدون کاربرد کود منجر به افزایش معنی دارعملکرددانه عملکرد روغن و عملکرداسانس گیاه سیاه دانه شد بنابراین چنین به نظر میر سد که کاربرد برخی ازکودهای بیولوژیک میتواند درافزایش عملکردروغن واسانس سیاهدانه موثرباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.