مقاله اثرکودهای بیولوژیک و شیمیایی برکمیت و کیفیت گیاه دارویی سیاهدانه Nigella sativa
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرکودهای بیولوژیک و شیمیایی برکمیت و کیفیت گیاه دارویی سیاهدانه Nigella sativa دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرکودهای بیولوژیک و شیمیایی برکمیت و کیفیت گیاه دارویی سیاهدانه Nigella sativa کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرکودهای بیولوژیک و شیمیایی برکمیت و کیفیت گیاه دارویی سیاهدانه Nigella sativa،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرکودهای بیولوژیک و شیمیایی برکمیت و کیفیت گیاه دارویی سیاهدانه Nigella sativa :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظوربررسی اثرات کودهای بیولوژیک و شیمیایی برگیاه دارویی سیاهدانه ازمایشی درسال زراعی ۸۹-۹۰ بصورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی باسه تکرار و۱۵تیماردردانشکده کشاورزی دانشگاه ازاد مهاباد انجام شد تیمارهای ازمایش شامل کودنیتروژن درسه سطح ۰و۲۵و۵۰کیلوگرم درهکتار و کودهای بیولوژیک درپنج سطح ۰وبیوسوپر ونیتروکسین قارچ مایکوریزا آربوسکولار و فسفات بارور ۲ بود نتایج بررسی ها حاکی ازآن بود که تلقیح باکودهای بیولوژیک منجربه افزایش معنیدارارتفاع بوته و تعدادساقه فرعی عملکرددانه عملکرد روغن و اسانس گردید نتایج نشان داد کودبیولوژیک فسفات بارور ۲به همراه شاهد بدون کاربرد کود منجر به افزایش معنی دارعملکرددانه عملکرد روغن و عملکرداسانس گیاه سیاه دانه شد بنابراین چنین به نظر میر سد که کاربرد برخی ازکودهای بیولوژیک میتواند درافزایش عملکردروغن واسانس سیاهدانه موثرباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.