مقاله بررسی تنوع ژنتیکی میزان تجمع کربوهیدرات ها و ارتباط آن با تحمل به سرما درژنوتیپ های جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی میزان تجمع کربوهیدرات ها و ارتباط آن با تحمل به سرما درژنوتیپ های جو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی میزان تجمع کربوهیدرات ها و ارتباط آن با تحمل به سرما درژنوتیپ های جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی میزان تجمع کربوهیدرات ها و ارتباط آن با تحمل به سرما درژنوتیپ های جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی میزان تجمع کربوهیدرات ها و ارتباط آن با تحمل به سرما درژنوتیپ های جو :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظورمطالعه تنوع ژنتیکی برای میزان تجمع کربوهیدارت های محلول درآب و بررسی ارتباط آن با تحمل به سرماLT50 تعداد۱۱۹ ژنوتیپ جودیم درایستگاه تحقیقات کشاورزی دیم مراغه درشرایط مزرعه ای کشت گردیده و میزان تحمل سرمای ژنوتیپها با اندازه گیری LT50 تعیین و ارتباط آن با میزان کربوهیدرات های محلول دراب درسه تکرار بررسی شد نتایج اندازه گیری LT50 نشان داد که بین ژنوتیپ های مورد مطالعه تنوع ژنتیکی وجود داشته و میزان تحمل ژنوتیپ ها از۹-تا۱۶- درجه سانتیگراد متغیر بود محدوده مقدارقندهای محلول درآب برای ژنوتیپ ها از۱۵تا۵۴ میلی گرم کربوهیدرات درگرم ماده خشک برگ درنوسان بود بعلاوه همبستگی مثبتی بین میزان کربوهیدراتهای محلول درآب باتحمل سرما r=0/23 مشاهده شد بصورت خلاصه نتایج این مطالعه نشان داد ژنوتیپ های جو حاوی کربوهیدرات محلول درآب زیادتر عموما ازتحمل سرمای بیشتر درطی زمستان بعدازمرحله هاردنینگ برخوردار بوده و میتوانند تحمل بیشتری به خسارت سرما دردیمزارهای سردمناطق کوهستانی داشته باشند ازاین رو سلکسیون برای تحمل به سرما میتواند براساس اندازه گیری میزان کربوهیدرات دربرگ دربرنامه های اصلاح جو مدنظر قرارگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.