مقاله تاثیر زمان های نشاکاری و کنترل مکانیکی برخصوصیات رشدی علف هرز اویارسلام قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر زمان های نشاکاری و کنترل مکانیکی برخصوصیات رشدی علف هرز اویارسلام قرمز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر زمان های نشاکاری و کنترل مکانیکی برخصوصیات رشدی علف هرز اویارسلام قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر زمان های نشاکاری و کنترل مکانیکی برخصوصیات رشدی علف هرز اویارسلام قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر زمان های نشاکاری و کنترل مکانیکی برخصوصیات رشدی علف هرز اویارسلام قرمز :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
علف هرزاویارسلام به عنوان علف هرزمشکل سازباروشهای مرسوم کنترل علفهای هرزسازگارشده و باتوانایی بالای تولید مثلی بسیاری اززمینهای زراعی ازجمله مناطق توتونکاری را الوده نموده است این تحقیق به منظوربررسی واکنش این علف هرزبه وجین دستی روش رایج کنترل و بررسی روندت غییرات سایه انداز گیاه توتون برخصوصیات رشدی این علف هرزبه اجرا درامد طی سالهای ۱۳۸۹و۹۰ اقدام به اجرای طرح تحقیقاتی درمزرعه مرکز تحقیقات و اموزش تیرتاش درقالب کرت های دوبارخردشده برپایه بلوک کامل تصادفی درچهارتکرار گردید بطوریکه عامل اصلی فاصله زمانی نشاکاری نسبت به سبزشدن اویارسلام درسه سطح یک هفته قبل همزمان و یک هفته بعد عامل فرعی زمان شروع قطع اندام هوایی درچهارسطح ۷و۱۴و۲۱و۲۸ روز پس ازنشاکاری وعامل فرعی فرعی یک تاهفت مرحله قطع اندام هوایی منظور گردید نتایج دوساله نشان داد که علف هرزاویارسلام قرمز حساسیت بالایی به میزان نوردریافتی دارد بطوریکه تشکیل سریعتر کانوپی موجب کاهش خصوصیات رشدی این علف هرزگردید ازسوی دیگر افزایش تعداد دفعات قطع بخصوص درزمان تشکیل اندام های زیرزمینی موجب کاهش بیومس اویارسلام قرمزگردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.