مقاله غربالگری برای مطالعه مقاومت به جوانه زنی روی خوشه قبل ازبرداشت درارقام برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غربالگری برای مطالعه مقاومت به جوانه زنی روی خوشه قبل ازبرداشت درارقام برنج دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غربالگری برای مطالعه مقاومت به جوانه زنی روی خوشه قبل ازبرداشت درارقام برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غربالگری برای مطالعه مقاومت به جوانه زنی روی خوشه قبل ازبرداشت درارقام برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غربالگری برای مطالعه مقاومت به جوانه زنی روی خوشه قبل ازبرداشت درارقام برنج :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
جوانه زنی برنج روی خوشه قبل ازبرداشت سبب ایجادخسارت شدیددراستانهای شمالی کشور میشود و گاها دراین مناطق به دلیل بارندگی و رطوبت بالا درزمان برداشت محصول جوانه زنی برنج برروی خوشه اتفاق می افتد لذا به منظورمطالعه تنوع ژنتیکی دراقام برنج برای مقاومت به جوانه زنی روی خوشه قبل ازبرداشت تعداد ۲۳ رقم شامل ارقام بومی و اصلاح شده جهت مطالعه استفاده شد پس ازکشت آنها درزمین صفات تعدادروز تا ۵۰درصد خوشه دهی تاریخ گلدهی و تاریخ رسیدن درمزرعه یادداشت برداری شد ازهرتیمار تعداد ۱۵ خوشه درمرحله رسیدگی برداشت و خوشه های برداشت شده به مدت ۱۲ ساعت دردمای منفی ۲۰درجه سانتگیراد نگهداری شدند برای اندازه گیری جوانه زنی روی خوشه تعداد ۱۰ خوشه سالم ازهرنمونه انتخاب و به مدت سه ساعت درداخل آب مقطرخیسانده شد بعدازآن خوشه های خیسانده شده تحت شرایط رطوبتی ۱۰۰درصد درداخل ژرمیناتور قرارگرفت نتایج نشان داد تنوع ژنتیکی درمیان ارقام بومی و اصلاح شده به لحاظ صفات مطالعه شده وجود دارد هرچند تفاوت بین ارقام به لحاظ درصد جوانه زنی با گذشت زمان کاهش یافته بود ولی هیبرید شماره ۲ و رقم اصلاح شده گوهر ازوضعیت بهتری نسبت به سایرارقام برخوردار بودند مضافا مقاومت به جوانه زنی قبل ازبرداشت تحت تاثیر طول دوره رسیدگی نمی باشد بلکه با میزان رطوبت دانه مرتبط است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.