مقاله تاثیرغلظت های مختلف آب دریاچه ارومیه روی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرغلظت های مختلف آب دریاچه ارومیه روی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک ذرت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرغلظت های مختلف آب دریاچه ارومیه روی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرغلظت های مختلف آب دریاچه ارومیه روی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرغلظت های مختلف آب دریاچه ارومیه روی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک ذرت :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
برای بررسی تاثیرسطوح مختلف آب دریاچه ارومیه برروی برخی ازصفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی ذرت درشرایط گلخانه ای یک ازمایش به صورت فاکتوریل درقالب طرح بلوک کامل تصادفی با۷تکرار اجرا شد برای این پژوهش خاک در۴سطح شوری شامل صفرو۵و۱۰و۱۵و۲۰ میلی موس برمتر و بادونوع آب ابیاری آب معمولی وآب دریاچه ارومیه با دوشوری دسی زیمنس مورد استفاده قرارگرفت نتایج داده ها نشان داد که اثرشوری خاک برروی تعدادبرگ و طول ساقه معن یداربود تاثیرغلظت نمک دراب روی طول ساقه کلروفیل b و کلروفیل کل معنی داربود اثرمتقابل بین شوری آب و خاک روی قطرساقه وزن ساقه و طول تاسل طول برگ عرض برگ و وزن برگ و قندمحلول معنی دار بود مقایسات میانگین ترکیبات تیماری نشان داد که بیشترین قطرساقه وزن ساقه طول برگ عرض برگ وزن برگ طول تاسل و قندمحلول مربوط به تیمارشاهد آب و خاک غیرشور بود و با افزایش غلظت نمک درخاک ازمیزان آنها کاسته شد و درسطح شوری ۲۰ میل یموس برمتر به حداقل مقداررسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.