مقاله تغییرات اسانس و عملکردگیاه دارویی شوید تحت تاثیرتراکم و کود بیولوژیک نیتروژنه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات اسانس و عملکردگیاه دارویی شوید تحت تاثیرتراکم و کود بیولوژیک نیتروژنه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات اسانس و عملکردگیاه دارویی شوید تحت تاثیرتراکم و کود بیولوژیک نیتروژنه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات اسانس و عملکردگیاه دارویی شوید تحت تاثیرتراکم و کود بیولوژیک نیتروژنه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات اسانس و عملکردگیاه دارویی شوید تحت تاثیرتراکم و کود بیولوژیک نیتروژنه :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق به منظوربررسی تاثیرکاربرد کودبیولوژیک نیتروژنه و تراکم بوته برروی عملکردومیزان اسانس گیاه دارویی شویدAnethum graveolens L.) بصورت ازمایش فاکتوریل درقالب طرحبلوکهای کامل تصادفی باسه تکراردرمزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه ازاداسلامی رودهن منطقه کولیک دربهار۸۹ انجام شد فاکتورکودبیولوژیک نیتروژنه شامل چهارسطح عدم تلقیحبذرمال محلول پاشی بای بوته وبذرمال به همراه محلول پاشی پای بوته و فاکتور تراکم بوته شامل سه سطح ۱۲و۲۵و۸بوته درمترمربع بودند صفات مورد بررسی دراین پژوهش شامل وزن خشک بوته عملکرددانه میزان اسانس دردانه و درصد لیمونن دراسانس بودند نتایج نشان داد که فاکتورکودزیستی نیتروژنه دراای اثرمعنی داری برویژگیهای مورد بررسی می باشد بطوریکه بیشترین وزن خشک بوته عملکرددانه میزان اسانس و درصد لیمونن دراسانس درتیمارکود بیولوژیک بذرمال توام با محلول پاشی پای بوته بدست امد فاکتور تراکم بوته نیز دارای تاثیر معنی داری براکثرصفات مورد بررسی بود به نحوی که بیشترین عملکرددانه درتیمار تراکم ۲۵بوته درمترمربع حاصل گردید همچنین اثرمتقابل بین دوفاکتور نیز بربرخی صفات معنی دارگردید بطوریکه نتایج حاصله نشان داد که کاربرد تیمار کود بیولوژیک بذرمال توام بامحلول پاشی پای بوته و تراکم ۲۵بوته درمترمربع دارای یک اثرمثبت و افزایشی برروی صفات مهمی چون عملکرددانه درصد اسانس و درصد لیمونن بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.