مقاله تجزیه و تحلیل همبستگی،رگرسیون و علیت عملکرد دانه و اجزای آن در ارقام کلزای بهارهBrassica napus L تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل همبستگی،رگرسیون و علیت عملکرد دانه و اجزای آن در ارقام کلزای بهارهBrassica napus L تحت تنش شوری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل همبستگی،رگرسیون و علیت عملکرد دانه و اجزای آن در ارقام کلزای بهارهBrassica napus L تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل همبستگی،رگرسیون و علیت عملکرد دانه و اجزای آن در ارقام کلزای بهارهBrassica napus L تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل همبستگی،رگرسیون و علیت عملکرد دانه و اجزای آن در ارقام کلزای بهارهBrassica napus L تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظوربررسی روابط بین صفات مختلف باعملکرددانه و تعیین بهترین شاخصهای انتخاب غیرمستقیم درزمینه بهبود ژنتیکی عملکرددانه درارقام کلزا ازمایشی درسال ۱۳۸۹ روی شش رقم کلزای بهاره Hyola 401 ، Hyola 330 ، Option 500 ، Option 501 ،RGS 003 وساری گل درپنج سطح شوری ۰و۳و۶و۹و۱۲ds/m بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی باسه تکرار به اجرا درامد نتایج حاصل ازتجزیه رگرسیونی عملکرددانه به عنوان متغیروابسته وسایرصفات به عنوان متغیرهای مستقل نشان داد که درسطوح شوری ۰و۳ds/m ارتفاع بوته تعداددانه درخورجین وروز تا رسیدگی فیزیولوژیک درسطح شوری ۶ds/m ارتفاع بوته درصدروغن و روزتا رسیدگی فیزیولوژیک و درسطوح شوری ۹و۱۲ds/m شاخص برداشت غلاف بیشترین تغییرات عملکرددانه را توجیه کردند نتایج تجزیه علیت برروی صفاتی که وارد مدل رگرسیونی شدند نشان داد درسطوح شوری ۰و۳ds/m ارتفاع بوته تعداددانه درخورجین و روزتارسیدگی اثرمستقیم مثبت رویعملکرددانه داشتند و بیشترین اثرمستقیم مثبت مربوط به تعداددانه درخورجین بود درسطح شوری ۶ds/m ارتفاع بوته و روزتارسیدگی اثرمستقیم منفی و درصد روغن اثرمستقیم مثبت روی عملکرد دانه داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.