مقاله تجزیه و تحلیل دای آلل به روش گریفینگ درگندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل دای آلل به روش گریفینگ درگندم نان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل دای آلل به روش گریفینگ درگندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل دای آلل به روش گریفینگ درگندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل دای آلل به روش گریفینگ درگندم نان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تنش خشکی یکی ازعواملی است که محصول گندم رادرمناطق خشک دنیا مورد تهدید قرارمیدهد بنابراین اصلاح برای مقاومت به خشکی و معرفی ارقام مقاوم به خشکی ازمهمترین اهداف برنامه های اصلاحی است اطلاع ازویژگیهای ژنتیکی صفات مرتبط با خشکی پیشنیازی برای اصلاح ژنوتیپ ها برای مقاومت به خشکی است به منظورشناسایی ژنوتیپ های مقاوم به خشکی و بررسی شاخصهای مقاومت به خشکی طرح دی آلل نیمه ۶×۶ درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درسه تکرار تحت شرایط تنش و بدون تنش درمزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه اجرا شد تجزیه واریانس اختلاف معنی داری را برای اغلب صفات درشرایط تنش و بدون تنش نشان داد انالیزترکیب پذیری عمومی برای صفات طول پدانکل طول ریشک طول سنبله درشرایط بدون تنش و تنش صفات روزتاگلدهی و روز تا رسیدگی فیزیولوژیک درشرایط تنش معنی دار شده که نشان دهنده اهمیت اثرات افزایشی ژنها درکنترل صفات مورد مطالعه می باشد ترکیب پذیری خصوصی برای صفاتی چون طول پدانکل طول ریشک طول سنبله و روزتارسیدگی فیزیولوژیک درشرایط تنش معنی دار شده که بیانگر اهمیت اثرات غیرافزایشی ژنها درکنترل صفات مورد مطالعه می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.