مقاله مطالعه اثرسطوح مختلف کادمیوم و شوری برشاخصهای جوانه زنی و رشدگیاهچه گندم رقم آذر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه اثرسطوح مختلف کادمیوم و شوری برشاخصهای جوانه زنی و رشدگیاهچه گندم رقم آذر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثرسطوح مختلف کادمیوم و شوری برشاخصهای جوانه زنی و رشدگیاهچه گندم رقم آذر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرسطوح مختلف کادمیوم و شوری برشاخصهای جوانه زنی و رشدگیاهچه گندم رقم آذر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه اثرسطوح مختلف کادمیوم و شوری برشاخصهای جوانه زنی و رشدگیاهچه گندم رقم آذر :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثرسطوح مختلف کادمیم و شوری برشاخصهای جوانه زنی و رشدگیاهچه گندم رقم آذرازمایشی بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی درازمایشگاه پردیس کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود درزمستان ۱۳۹۰ اجرا شد فاکتورهای ازمایشی شامل عنصرکادمیم در۵سطح ۰و۲۵و۵۰و۷۵و۱۰۰PPm به ترتیب از۱aتا ۵a و شوری با محلول NaCl در۵سطح ۰و۲۵و۵و۱۰و۱۵ دسی زیمنس برمتر به ترتیب از۱b تا ۵b بودند نتایج مقایسه اثرات اصلی کادمیم و شوری نشان داد که بیشترین سرعت جوانه زنی میانگین وزنی ریشه چه و ساقه چه مربوط به سطح تیماری شاهد اب مقطروکمترین آن درعنصرکادمیم مربوط به غلظت ۱۰۰ppm و شوری با غلظت ۱۵دسی زیمنس برمتربدست امد نتایج اثرات متقابل کادمیم درشوری حاکی ازآن است که بیشترین میانگین طول ساقه چه ریشه چه و شاخص بنیه گیاهچه درشاهد و کمترین میانگین طول ساقه چه و شاخص بنیه گیاهچه درسطح ۱۰۰ppm کادمیم شوری ۱۵دسی زیمنس یعنی درسطح a5b5 بدست امد نتایج این ازمایش موید آن است که با افزایش غلظت شوری از۲/۵ دسی زیمنس جذب و سمیت عنصرکادمیم افزایش یافته است ابیاری با آب شورحلالیت این فلز سنگین را درخاک افزایش میدهد و توانایی ریشه درجلوگیری ازجذب آن کاهش می یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.