مقاله اثرپرایمینگ با سالیسیلیک اسیدبرروند رشددانه ارقام گندم درشرایط دیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرپرایمینگ با سالیسیلیک اسیدبرروند رشددانه ارقام گندم درشرایط دیم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرپرایمینگ با سالیسیلیک اسیدبرروند رشددانه ارقام گندم درشرایط دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرپرایمینگ با سالیسیلیک اسیدبرروند رشددانه ارقام گندم درشرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرپرایمینگ با سالیسیلیک اسیدبرروند رشددانه ارقام گندم درشرایط دیم :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظوربررسی تاثیرسالیسیلیک اسیدوژنوتیپ برروند رشددانه گندم تحت شرایط دیم ازمایشی بصورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی اجرا گردید فاکتورها شامل سه رقم گندم سرداری آذر۲وسون ۶۰ و شش سطح سالیسیلیک اسید شاهد بابذرتیمارنشده یا هیدروپرایم ۵۰۰و۱۰۰۰و۱۵۰۰و۲۰۰۰ میکرومولار بودند تاثیر رقم سالیسیلیک اسید و نیز اثرات متقابل آنها برسرعت و دوره پرشدن دانه عملکردواجزای آن معنی داربود پرایمینگ بذربا سالیسیلیک اسیدتوانست رشددانه را درهرسه رقم نسبت به سطح شاهد بذرتیمارنشده و هیدروپرایم افزایش دهد بذورپرایم شده به خصوص درسطوح ۵۰۰الی ۱۵۰۰ میکرومولار سالیسیلیک اسید اسید بیشترین سرعت و دوره پرشدن دانه عملکرد دانه تعدادسنبله دربوته تعداددانه درسنبله و وزن ۱۰۰۰ دانه را نشان دادند درواقع کاربرد سالیسیلیک اسید موجب بهبود سرعت ودوره پرشدن دانه و درنتیجه عملکرد دانه نسبت به شاهد درکلیه ارقام درشرایط دیم گردیده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.