مقاله اثرسالیسیلیک اسیدبرپراکسیداسیون لیپیدهای غشاء درگیاه شنبلیله Trigonella foenum L تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرسالیسیلیک اسیدبرپراکسیداسیون لیپیدهای غشاء درگیاه شنبلیله Trigonella foenum L تحت تنش شوری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرسالیسیلیک اسیدبرپراکسیداسیون لیپیدهای غشاء درگیاه شنبلیله Trigonella foenum L تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرسالیسیلیک اسیدبرپراکسیداسیون لیپیدهای غشاء درگیاه شنبلیله Trigonella foenum L تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرسالیسیلیک اسیدبرپراکسیداسیون لیپیدهای غشاء درگیاه شنبلیله Trigonella foenum L تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تحقیق حاضربه منظور بررسی اثرات سالیسیلیک اسید ۰و۱۵ ،۱۰ ،۵و۲۰میکرومولار برپراکسیداسیون لیپیدهای غشا درگیاه شنبلیله تحت تنش شوری ۰و۵۰و۱۰۰و۱۵۰و۲۰۰ میلی مولار درشرایط کشت هیدروپونیک انجام گرفت این ازمایش بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد نتایج نشان داد که درگیاهان تیمارشده با شوری محتوای آب نسبی و شاخص پایداری غشا درمقایسه با گیاهان شاهد کاهش یافت این درحالی است که شوری منجر به افزایش محتوای مالون دآلدئید و سایرآلدئیدها دراندام هوایی گردید برطبق نتایج بدست امده کاربرد سالیسیلیک اسید به ویژه غلظت های ۱۰و۱۵ میکرومولار درشرایط تنش شوری توانست منجربه کاهش پراکسیداسیون لیپیدها یغشا و درنتیجه آن افزایش شاخص پایداری غشا نسبت به گیاهان شاهد گرددهمچنین نتایج نشان داد که غلظت ۵میکرومولار سالیسیلیک اسید تاثیر معن یداری دربهبود شرایط تنش ناشی ازشوری درمقایسه با گیاهان شاهد نداشت درحالیکه غلظت ۲۰میکرومولار این ماده منجر به تشدید شرایط تنش گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.