مقاله اثرات عناصرریزمغذی برعملکرددرصد روغن و پروتئین دانه سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات عناصرریزمغذی برعملکرددرصد روغن و پروتئین دانه سویا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات عناصرریزمغذی برعملکرددرصد روغن و پروتئین دانه سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات عناصرریزمغذی برعملکرددرصد روغن و پروتئین دانه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات عناصرریزمغذی برعملکرددرصد روغن و پروتئین دانه سویا :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظوربررسی تاثیرمصرف عناصرریزمغذی روی منگنز بورو مقایسه نحوه مصرف خاکی و محلول پاشی این عناصربردرصد و عملکردروغن و پروتئین دانه تحقیقی براساس طرح ازمایشی فاکتوریل بادوفاکتور مصرف خاکی و مصرف محلول پاشی این عناصردرتابستان ۸۹ دردشت نازساری اجرا گردید نتایج نشان داد که بیشترین درصد روغن دانه با مصرف برگی عنصر روی به میزان ۲۵۰۳ درصد و بیشترین میزان عملکردروغن دانه با مصرف خاکی منگنز ۳۵۹۳۱ کیلوگرم برهکتار بدست امد نتایج مقایسه میانگین داده ها نشان داد بیشترین درصد پروتئین دانه با مصرف برگی عنصربور ۳۶۱۲ درصد و بیشترین میزان عملکردپروتئین دانه با مصرف خاکی منگنز ۵۴۵۵۴ کیلوگرم درهکتار بدست امد همچنین حداکثر عملکرددانه ۱۵۲۹ گرم برمترمربع بامصرف عنصرمنگنز بصورت خاکی بدست امد درمقایسه نتایج اثرات متقابل داده مشاهده شد که بیشترین عملکرددانه ۱۷۰۷ گرم درمترمربع با مصرف توام منگنز خاکی و روی برگی بدست امد که بابالاترین عملکردپروتئین دانه ۶۳۱۱ کیلوگرم درهکتار و بیشترین عملکردروغن ۲۸۴۵ کیلوگرم برهکتار همراه بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.