مقاله ارزیابی برخی صفات مرتبط با کیفیت دانه دربیست و هشت رقم گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی برخی صفات مرتبط با کیفیت دانه دربیست و هشت رقم گندم نان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی برخی صفات مرتبط با کیفیت دانه دربیست و هشت رقم گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی برخی صفات مرتبط با کیفیت دانه دربیست و هشت رقم گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی برخی صفات مرتبط با کیفیت دانه دربیست و هشت رقم گندم نان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
تنوع درارزش نانوایی ارقام مختلف گندم ازنسبت و اجزای تشکیل دهنده گلوتن آرد است به منظورارزیابی برخی صفات مرتبط با کیفیت دانه و معرفی ارقام دارای ویژگیهای کیفی مطلوب بیست و هشت رقم گندم نان درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی باسه تکرار درمزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز درپاییز ۱۳۸۹ کشت شدند ارزیابی ارقام با اندازه گیری وزن هزاردانه و عملکرددانه همراه با صفات کیفی میزان پروتئین میزان گلوتن مرطوب گلوتن خشک و حجم رسوب SDS انجام شد نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اختلاف خیلی معنی داری بین ارقام ازنظر صفات ارزیابی شده وجود دارد مقایسه میانگین صفات نشان داد که ارقام سیستان بهارطبسی پارسی و اترک دارای بیشترین مقادیر مشاهده شده به ترتیب درصفات درصد پروتئین حجم رسوب SDS گلوتن مرطوب و گلوتن خشک وزن هزاردانه و عملکرددانه می باشند همبستگی مثبت و معنی داری بین ازمون رسوب گذاری sDS و میزان پروتئین دانه مشاهده شد رابطه معنی داری بین پروتئین دانه و عملکردانه پیدا نشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.