مقاله مطالعه اثر سطوح ساکارز بر خصوصیات مورفولوژیک ارقام سیب زمینی در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر سطوح ساکارز بر خصوصیات مورفولوژیک ارقام سیب زمینی در شرایط درون شیشه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر سطوح ساکارز بر خصوصیات مورفولوژیک ارقام سیب زمینی در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر سطوح ساکارز بر خصوصیات مورفولوژیک ارقام سیب زمینی در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر سطوح ساکارز بر خصوصیات مورفولوژیک ارقام سیب زمینی در شرایط درون شیشه ای :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

سیب زمینی یکی از مهمترین محصولات غذایی جهان است که با استفاده از تکنیک کشت بافت در مقیاس بالایی تکثیر می گردد. چنین شیوه ای ا مکان تکثیر تولید سریعتر گیاهچه های سالم و عاری از عوامل بیماریزا در فاصله زمانی کوتاه را فراهم می نماید. در این تحقیق به منظور بررسی اثر سطوح ساکارز بر صفات مورفولوژیک ارقام مختلف سیب زمینی تحت شرایط درون شیشه ای آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۱۲ تیمار مختلف و سه تکرار در هر تیمار ا نجام شد. فاکتورهای مورد مطالعه شامل رقم (آکریا، مارفونا و ساتینا) و غلظت های مختلف ساکارز (۴۰، ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ گرم در لیتر) می باشد. در این طرح از محیط کشت پایه MS و روش کشت تک جوانه استفاده گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین ارقام و سطوح مختلف ساکارز از نظر کلیه صفات مورد بررسی اختلاف معنی داری در سطح یک درصد وجود دارد. اثر متقابل رقم در سطوح ساکارز نیز بر کلیه صفات مورد مطالعه در سطح یک درصد معنی دار شد. مقایسه میانگین صفات مورد مطالعه نشان داد که رقم ساتینا از نظر کلیه صفات مورد بررسی به استنثنای تعداد ساقه، طول ساقه ور یشه نسبت به سایر ارقام برتری داشت. لازم به ذکر است که بالاترین تعداد ساقه و طول ساقه در رقم مارفونا وجود داشت. علاوه بر این بیشترین طول ریشه در رقم آگریا مشاهده گردید. با افزایش غلظت ساکارز کلیه صفات مورد بررسی به طور معنی داری کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.