مقاله تعیین و مقایسه ارزش غذایی گونهComphorosma monspeliaca در مراتع شور روی حاشیه کویر میقان اراک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین و مقایسه ارزش غذایی گونهComphorosma monspeliaca در مراتع شور روی حاشیه کویر میقان اراک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین و مقایسه ارزش غذایی گونهComphorosma monspeliaca در مراتع شور روی حاشیه کویر میقان اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین و مقایسه ارزش غذایی گونهComphorosma monspeliaca در مراتع شور روی حاشیه کویر میقان اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین و مقایسه ارزش غذایی گونهComphorosma monspeliaca در مراتع شور روی حاشیه کویر میقان اراک :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

با توجه به حجم بالای منابع آب و خاک شور و استعداد گیاهان شورپسند در تولید علوفه و همچنین با عنایت به وضعیت کمبود علوفه در کشور، یکی از برنامه های تحقیقاتی دنیا به تولید علوفه از گیاهان شورپسند اختصاص پیداکرد که نتایج تحقیقات انجام گرفته نشان می دهد که قابلیت تولید علوفه در بین گونه های مختلف شورپسند متفاوت می باشد. یکی از این گونه ها، گونهComphorosma monspeliaca از خانواده اسفناجیان می باشد. جهت آنالیز این گیاه، ابتدا نمونههای گیاهی در سه مرحله شامل رشد رویشی، گلدهی و رسیدن بذر جمعآوری و سپس نمونهها بلافاصله به آزمایشگاه منتقل و در آزمایشگاه با روشهای معمول و استاندارد اقدام به اندازهگیری فاکتورهای مادهخشکDM)پروتئین خامCP)دیواره سلولی منهای همی سلولزADF)و دیواره سلولیNDF)فسفرp ماده خشک قابل هضمDMD) خاکستر خامAsh)مصرف ماده خشکDMI)ارزش نسبی علوفهRFV)در آزمایشگاه اندازه گیری شد. اطلاعات بدست آمده با استفاده از پلات های خرد شده در قالب طرح بلوک کاملا تصادفیبا روش هایAOAC تجزیه و تحلیل گردیدند. تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر شاخصهای کیفیت علوفه در گونه کافوری در مراحل رشد فنولوژیکی تفاوت معنی داری از نظر داشته استP<0.01نتایج نشان داد که کیفیت علوفه این گونه در مرحله گلدهی کمترین مقدار را نسبت مراحل دیگر فنولوژی داشته است. و ارزش نسبی علوفه هم در مراحل رویشی و بذرهی بیشتر بوده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.