مقاله مطالعه نقش ژن های پراکسیداز و فنیل آلانین آمونیالیاز در مقاومت برنج به قارچ Magnaporthe grisea


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه نقش ژن های پراکسیداز و فنیل آلانین آمونیالیاز در مقاومت برنج به قارچ Magnaporthe grisea دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه نقش ژن های پراکسیداز و فنیل آلانین آمونیالیاز در مقاومت برنج به قارچ Magnaporthe grisea  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه نقش ژن های پراکسیداز و فنیل آلانین آمونیالیاز در مقاومت برنج به قارچ Magnaporthe grisea،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه نقش ژن های پراکسیداز و فنیل آلانین آمونیالیاز در مقاومت برنج به قارچ Magnaporthe grisea :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

گیاهان در مقابل عوامل تحریک کننده مکانیسمهای پیچیده ای مانند تولید فیتوآلاکسین ها، هورمون های گیاهی، ترکیبات فعال اکسیژن و پروتئینهای مختلف با عملکردهای حفاظتی متفاوت را به کار می گیرند. آنزیم های پراکسیداز و فنیل آلانین آمونیالیاز در برابر عوامل بیمارگر گیاهی از جمله در مقاومت برنج به بیمارگر ها نقش برجسته ای دارند. در این بررسی نرخ بیان این ژن ها در دو رقم خزر (مقاوم) و طارم (حساس) به بیماری پس از آلودگی به قارچ عامل با استفاده از تکنیک QPCR مورد ارزیابی قرار گرفت. بیان ژن پراکسیداز و PAL پس از آلودگی به قارچ روند افزایشی یافت و در زمان ۲۴ ساعت پس از آلودگی به قطه اوج خود رسدی. نرخ بیان آنها در رقم خزر بیشتر از رقم حساس طارم بوده است. آزمون مقایسه ای t-test اختلاف معنی داری در بیان این ژن ها در رقم طارم و خزر نشان داد. نتایج این بررسی نشان داد که ژن های پراکسیداز و PAL نقش مهمی در مقاومت برنج و فعال کردن مکانیسم های دفاعی در مقابل قارچ M.grisea دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.