مقاله شناسایی فرم های مختلف آللی در جایگاه نانگری ریز ماهواره ای از ژن Waxy در ارقام مختلف برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی فرم های مختلف آللی در جایگاه نانگری ریز ماهواره ای از ژن Waxy در ارقام مختلف برنج دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی فرم های مختلف آللی در جایگاه نانگری ریز ماهواره ای از ژن Waxy در ارقام مختلف برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی فرم های مختلف آللی در جایگاه نانگری ریز ماهواره ای از ژن Waxy در ارقام مختلف برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی فرم های مختلف آللی در جایگاه نانگری ریز ماهواره ای از ژن Waxy در ارقام مختلف برنج :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

ژن Waxy یکی از ژن های مهم کاندیدا مؤثر بر صفات عطر، طعم و کیفیت در برنج می باد. این ژن مستئول سنتز آمیوز بوده که یک فاکتور کلیدی و مهم در قابلیت پخت و فرآوری برنج به حساب می آید. به منظور بررسی تنوع ژنتیکی ژن و اکسی در بین ارقام مختلف برنج از تعداد ۷۰ رقم مختلف برنج نمونه برداری شد و جایگاه ریزماهواره ای مورد نظر که در بردارنده اگزون ۱ ژن و اکسی بود با استفاده از واکنش زنجیره ای پلی مراز تکثیر و سپس ژنوتیپ های حاصله با استفاده از الکتروفورز ژل پلی آکریل آمید مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این پژوهش ۸ ژنوتیپ متفاوت شامل AA,BB, CC, DD, FF, HH, BH و EG را نشان داد که نمایانگر تنوع ژنتیکی بالا در جایگاه ریزماهواره ای مورد مطالعه در ارقام مختلف برنج بوده است. با توجه به نتایج به دست آمده می توان این جایگاه ریزماهواره ای را به عنوان نشانگر مفیدی برای انتخاب محتوی آمیوز و کیفیت برنج در به نژادی ارقام برنج به کار برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.