مقاله صفات کمی و کیفی مؤثر بر عملکرد پرتئین ارقام گندم آبی و دیم در شرایط مدیریت بهینه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله صفات کمی و کیفی مؤثر بر عملکرد پرتئین ارقام گندم آبی و دیم در شرایط مدیریت بهینه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله صفات کمی و کیفی مؤثر بر عملکرد پرتئین ارقام گندم آبی و دیم در شرایط مدیریت بهینه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله صفات کمی و کیفی مؤثر بر عملکرد پرتئین ارقام گندم آبی و دیم در شرایط مدیریت بهینه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله صفات کمی و کیفی مؤثر بر عملکرد پرتئین ارقام گندم آبی و دیم در شرایط مدیریت بهینه :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور بررسی ارتباط برخی از صفات کمی و کیفی با عملکرد پروتئین دانه گندم تحت شرایط پتانسیل عملکرد (مدیریت بهینه)، ۱۰۰ رقم گندم آبی دیم به صورت آزمایش آلفالاتیس در مزرعه تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر با دو تکرار شت گردید. تجزیه به ع املها بر اساس مقادیر ویژه بیشتر و مساوی یک و چرخش عاملی وریماکس، ۷ عامل را مشخص کرد که در مجموع ۸۱/۲۶ درصد از تنوع داده ها را توجیه نمودند. عاملهای اول و دوم با بیشترین درصد واریانس توجیهی عامل عملکرد و اجزاء عملکرد نامیده شدند. این دو عامل دارای ضرایب عاملی بالا برای عملکرد دانه، عملکرد پروتئین دانه، شاخص برداشت، ارتفاع بوته، درصد پروتئین دانه، میزان کلروفیل در زمان سنبله دهی، وزن سنبله، تراکم سنبله، تعداد سنبله در متر مربع و تعداد دانه در سنبله بودند. عاملهای سوم و چهارم عاملای صفات مرتبط با برگ پرچم و عاملهای پنجم، ششم و هفتم به ترتیب عامل تشعشع فعال فتوسنتزی، طول سنبله و وزن هزار دانه نامیده شدند. بررسی صفات مختلف در ارقام پرمحصول این مطالعه نشان داد که بیشترین عملکرد پروتئین دانه از ارقامی به دست آمد که عملکرد دانه و شاخص برداشت بالا و تعداد دان در سنبله، تراکم و وزن سنبله در حد مطلوب داشتند. ارقم مرودشت، اترک، داراب -۲، شیراز و الموت عملکرد دانه و پروتئین بالایی داشتند. بر اساس نتایج به دست آمده و نمودار بایپلات، در این تحقیق صفات عملکرد دانه، شاخص برداشت، تعداد دانه در سنبله و به خصوص عملکرد پروتئین دانه به عنوان مناسبترین عوامل جهت غربال ارقام توصیه می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.