مقاله عنوان تأثیر برداشت علوفه سبز روی تغییرات کمی و کیفی پروتئین های ذخیره ای بذر در ژنوتیپ های مختلف گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عنوان تأثیر برداشت علوفه سبز روی تغییرات کمی و کیفی پروتئین های ذخیره ای بذر در ژنوتیپ های مختلف گندم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عنوان تأثیر برداشت علوفه سبز روی تغییرات کمی و کیفی پروتئین های ذخیره ای بذر در ژنوتیپ های مختلف گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عنوان تأثیر برداشت علوفه سبز روی تغییرات کمی و کیفی پروتئین های ذخیره ای بذر در ژنوتیپ های مختلف گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عنوان تأثیر برداشت علوفه سبز روی تغییرات کمی و کیفی پروتئین های ذخیره ای بذر در ژنوتیپ های مختلف گندم :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

پروتئین گندم به خصوص پروتئین آندوسپرم از نظر تغذیه ای دارای ارزش بالایی است. به منظور مطالعه تغییرات کمی و کیفی پروتئین های ذخیره ای بذر ژنوتیپهای گندم نان به کشت دومنظوره، آزمایشی طی سال زراعی (۸۸-۱۳۸۷) در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمار برداشت علوفه شامل دو سطح برداشت و عدم برداشت علوفه سبز و تیمار ژنوتیپها نیز شامل ۱۷ ژنوتیپ (پیشتاز، چمران، بهار، زرین، پیشگام، سیوند، پارسی، شهریار، مرودشت، شیراز، DN-11, M-81-13, C-80-4, C-81-4, M-82-6, M-83-17 و M-83-6) بودند. نمونه های علوفه در مرحله انتهای پنجه زنی برداشت شدند (زیدکس۲۳). نتایج نشان داد که برداشت علوفه سبب کاهش پروتئین خام دانه و افزایش فیبر خام نسبت به حالت عدم برداشت شد. همچنین در بررسی نتایج حاصل از الکتروفورز (SDS-PAGE) باندهای پروتئینی بذر تفاوت هایی نمایان گردید، به طوری که در رقم چمران باند پروتئینی با وزن مولکولی تقریبی ۷۷KDa در تیمار برداشت علوفه نسبت به عدم برداشت تحلیل رفته است. همچنین در رقم زرین باند پروتئینی با وزن مولکولی ۱۶/۷KDa در حالت برداشت علوفه نسبت به شاهد حذف شده است. در رقم بهار نیز دو مورد تفاوت در ا لگوی الکتروفورزی باندها مشاهده گردید. بطوری که باند پروتئینی جدیدی با وزن مولکولی ۵۵/۳KDa در حالت برداشت نسبت به شاهدظهور یافته و باند دیگر پروتئینی با وزن ۴۴KDa در برداشت علوفه نسبت به شاهد ناپدید شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.