مقاله ارزیابی کودهای زیستی درعملکردمحصول سیب زمینی درمنطقه اردبیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کودهای زیستی درعملکردمحصول سیب زمینی درمنطقه اردبیل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کودهای زیستی درعملکردمحصول سیب زمینی درمنطقه اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کودهای زیستی درعملکردمحصول سیب زمینی درمنطقه اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کودهای زیستی درعملکردمحصول سیب زمینی درمنطقه اردبیل :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

کودهای زیستی به عنوان جایگزین طبیعی کودهای شیمیایی نقش مثبت وغیرقابل انکاری درمدیریت پایدارخاک و حفظ محیط زیست وسلامت مصرف کنندگان ایفا می نماید این تحقیق به منظوربررسی اثرکودهای زیستی و شیمیایی برروی عملکردمحصول سیب زمینی رقم اگریا درسال زراعی ۱۳۸۹-۹۰ درقالب بلوکهای کامل تصادفی بادوتیمار و سه تکرار اجرا شد کرتهای اصلی به تیمارهای کاشت بادونوع کود زیستی و کودشیمیایی تقسیم شدند صفات مورد بررسی دراین تیمارها عبارت بودند ازتاریخ جوانه زنی تاریخ غده بستن ارتفاع بوته تعدادساقه اصلی قطرساقه تعدادغده تعدادغده دفرمه رشدثانویه رنگ پوست رنگ گوشت و عملکردغده کل وزن غده ها دریک بوته بودند نتایج تجزیه واریانس حاصل ازبررسی این خصوصیات نشان داد که ازنظر تعدادغده دفرمه و عملکردغده کل اختلاف معن یداری بین دونوع کود زیستی و کودشیمیایی وجودداشت همچنین رنگ پوست وگوشت محصول حاصل ازکودزیستی دارای رنگ روشنتری نسبت به کودشیمیایی می باشد وازنظر سایرپارامتر اختلاف معنی داری بین محصولات دونوع کود زیستی و شیمیایی مشاهده نگردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.