مقاله بررسی برخی خصوصیات مکانیکی وفیزیکی چروکیدگی ورنگ میوه بنه پس ازخشک کردن باخشک کن خورشیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی خصوصیات مکانیکی وفیزیکی چروکیدگی ورنگ میوه بنه پس ازخشک کردن باخشک کن خورشیدی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی خصوصیات مکانیکی وفیزیکی چروکیدگی ورنگ میوه بنه پس ازخشک کردن باخشک کن خورشیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی خصوصیات مکانیکی وفیزیکی چروکیدگی ورنگ میوه بنه پس ازخشک کردن باخشک کن خورشیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی خصوصیات مکانیکی وفیزیکی چروکیدگی ورنگ میوه بنه پس ازخشک کردن باخشک کن خورشیدی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

هدف ازاین پژوهش بررسی برخی ازخصوصیات مکانیکی و فیزیکی چروکیدگی رنگ وانرژی شکست میوه بنه پس ازخشک کردن خورشیدی می باشد دراین پژوهش تاثیر شرایط مختلف سرعت دمنده برخواص مکانیکی و فیزیکی چروکیدگی رنگ وانرژی شکست درخشک کن خورشیدی مورد بررسی قرارگرفت ازمایشها درسه سطح سرعت جریان طبیعی هوا ۰/۵و۱m/s درروزهای مختلف و درسه تکرار انجام گرفت دراین پژوهش میزان انرژی شکست درصدتغییرات چروکیدگی و رنگ محاسبه شدند نتایج نشان داد که انرژی شکست برای شکستن بنه پس ازخشک کردن بااستفاده ازخشک کن خورشیدی بین ۱۰۷۳/۳۴۶تا۱۳۶۰/۵۶۴ژول بدست امد همچنین کمترین درصدتغییرات چروکیدگی ۱۹درصدوکمترین درصدتغییرات رنگ )B ; 12 G; 9 ،R ; 7(نیز درجریان طبیعی هوا بدست امد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.