مقاله استفاده از جای گزینههای چربی در فرمولاسیون مواد غذایی چربی کاهش یافته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از جای گزینههای چربی در فرمولاسیون مواد غذایی چربی کاهش یافته دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از جای گزینههای چربی در فرمولاسیون مواد غذایی چربی کاهش یافته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از جای گزینههای چربی در فرمولاسیون مواد غذایی چربی کاهش یافته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از جای گزینههای چربی در فرمولاسیون مواد غذایی چربی کاهش یافته :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بیش از دو دهه از فعالیتهای جای گزینههای چلبی میگذرد و ضروری است که یک دین جامع و گسترده از این موضوع داشته باشیم. در این تحقیق ابتدایی مسائل بررسی شده است که آیا مصرفکنندگان غذاهایی با چربی اصلاح شده (کاهش داده شده یا تکهای حذف شده) را میپذیرند یا خیر؟ چه محصولاتی را میتوان به عنوان جایگزین چربی استفاده کرد که؟ و این مسئله که این محصولات به چه میزان در فرمولاسیون جایگزین شوند؟ مسئله مهم دیگری که مطرح میشود استفاده از تکنولوژیهای جدید در زمینه جایگزینی چپی است. نهایتاً نیز این مسئله بررسی شده که محصولات با چربی اصلاح شده چگونه و چه تأثیراتی بر روی سلامتی دارند؟
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.