مقاله ارزیابی وضعیت تغذیهای پیاز با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه DOP در استان آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی وضعیت تغذیهای پیاز با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه DOP در استان آذربایجان غربی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی وضعیت تغذیهای پیاز با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه DOP در استان آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی وضعیت تغذیهای پیاز با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه DOP در استان آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی وضعیت تغذیهای پیاز با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه DOP در استان آذربایجان غربی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

مطالعات متعدد همبستگی خوبی بین مقدار عناصر غذایی جذب شده و رشد گیاه مشاهده شده است با این حال مشکلات و پیچیدگی های متعددی در به کار گیری و تفسیر نتایج تجزیه گیاه وجود دارد روش های متعددی در این راستا ارائه شده است که یکی از این روش ها روش انحراف از درصد بهینه DOP) است که می توانند به عنوان روشی مؤثر در تقسیر نتایج تجزیه گیاه و نیازهای غذایی محصولات زراعی و باغی مورد استفاده قرار گیرد. به منظور تعیین شاخصهای DOP نمونههای برگ از ۵۰ مزرعه پیاز در استان آذربایجان غربی جمعآوری و غلظتهای عناصر غذایی تعیین شدند. مزارع با توجه به مقدار عملکرد، به دو گروه مزارع با عملکرد بالا و پاریین تقسیم شدند غلظت های بهینه عناصر غذایی در برگ حاصل رابطه بین شاخص های DRIS و غلظت های عناصر پرنیاز و کم نیاز ایجاد و به مدل های آماری مختلف برازش داده شدند. مدل های آماری که بیشترین ضریب تبیین R2 داشتند به عنوان معادله مناسب جهت تعیین غلظت های بهینه انتخاب.غلظت های بهینه عناصر غذایی براساس شاخص DRIS برابر صفر، برای عناصر غذایی پرنیاز Mg و Ca ،K ،P ،N به ترتیب ۲/۹ ، ۰/۲۷ ، ۴/۴ ۱/۸ و ۰/۲۵ درصد و برای عناصر غذایی کم نیاز B و Cu ،Zn ،Mn ،Fe به ترتیب ۱۰۸ ، ۵۰ ، ۱۶ ، ۳۰ و ۲۷ میلی گرم ب کیلوگرم بدست آمد.و با استفاده از این غلظت های بهینه شاخصهای DOP محاسبه شد. در مزارع با عملکرد پایین ترتیب اولویت مصرف کود در مزارع به صورت Ca>Cu>K> Mn>P>B>Mg>N>Fe > Zn. شد. شاخصهای تعادل تغذیهای DOP نشان داد که در کلیه مزارع با عملکرد پایین خیلی بیشتر از صفر بود که نشان دهنده عدم تعادل تغدیهای در مزارع با عملکرد پایین بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.