مقاله بررسی تغییرات غلظت عناصر ازت و پتاسیم در گیاه گوجهفرنگی در اثر تلقیح باکتری ازتوباکتر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات غلظت عناصر ازت و پتاسیم در گیاه گوجهفرنگی در اثر تلقیح باکتری ازتوباکتر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات غلظت عناصر ازت و پتاسیم در گیاه گوجهفرنگی در اثر تلقیح باکتری ازتوباکتر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات غلظت عناصر ازت و پتاسیم در گیاه گوجهفرنگی در اثر تلقیح باکتری ازتوباکتر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات غلظت عناصر ازت و پتاسیم در گیاه گوجهفرنگی در اثر تلقیح باکتری ازتوباکتر :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

با توجه به نقش ازت و پتاسیم در رشد گیاهان زراعی به عنوان عناصر پرمصرف،توجه به ارتقاء سطح این عناصر در کشاورزی پایدار دارای اهمیت بسیاری است. بیشترین تأثیر ازت در رشد رویشی گیاه می باشد و رشد شاخه و برگ گیاه را زیاد می کند. گیاهانی که از ازت کافی برخوردارند رشد سبزینه ای بالایی دارندو تشکیل گل و میوه در آنها افزایش مییابد.پتاسیم تقریباً در تمام فرآیندهای متابولیسمی گیاه نقش دارد و به صورت یون با صرف انرژی از خاک جذب میشود، پتاسیم وظایف برقراری پتانسیل اسمزی،فعال کردن آنزیم ها (به عنوان کوآنزیم)، تثبیت pH سنتز پروتئین، حرکات روزنهای، انبساط سلولی، فتوسنتز و تعادل آنیونی را درگیاه به عهده دارد.باکتری ازتویاکتر علاوه بر تثبیت نیتروژن مولکولی موجود در اتمسفر، از طریق افزایش تحرک و قابلیت جذب عناصر غذایی و بهویژه فیتوهورمونهای رشد گیاهی موجب بهبود شرایط تغذیه و رشد گیاه میشود. این تحقیق با هدف بررسی تغییرات غلظت عناصر ازت و پتاسیم در گیاه گوجهفرنگی درحضور دو تیمار، که شامل تیمار باکتری ازتوباکتر و تیمار شاهد (بدون باکتری) است، انجام شد.طرح آماری تحقیق در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار صورت گرفت. کود بیولوژیک مورد استفاده در زمین کشت گیاه گوجهفرنگی از مایه تلقیح ازتوباکتر تهیه شد، نمونهبردای انجام شده از برگها در مرحله قبل از رسیدگی میوه انجام، و پس از عصارهگیری، غلظت عناصر مورد نظر در عصاره اندازهگیری شد.در نتیجه آنالیز دادهها با نرمافزار SAS نشان داد که تیمار باکتری در مقایسه با تیمار شاهد در غلظت عناصر دارای اختلاف معنیدار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.