مقاله جایگزینی چربی شیرباپودرهای گردو و بزرک برای تولیدپنیرهای کم چرب به منظور تغذیه سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جایگزینی چربی شیرباپودرهای گردو و بزرک برای تولیدپنیرهای کم چرب به منظور تغذیه سالم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگزینی چربی شیرباپودرهای گردو و بزرک برای تولیدپنیرهای کم چرب به منظور تغذیه سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگزینی چربی شیرباپودرهای گردو و بزرک برای تولیدپنیرهای کم چرب به منظور تغذیه سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگزینی چربی شیرباپودرهای گردو و بزرک برای تولیدپنیرهای کم چرب به منظور تغذیه سالم :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

پنیرپرچرب حاوی مقادیرزیادی ازاسیدهای چرب اشباع وکلسترول بالا میباشد که ممکن است برای سلامتی افرادبویژه بیماران قلبی عروقی مضرباشد اما پنیرهای کم چرب نیز مشکلاتی ازقبیل طعم بافت وویژگیهای حسی نامطلوب دارند دراین مطالعهپنیرسفیدکم چرب ازشیرپس چرخ گاوبااضافه کردن پودرهای گردو درمقادیر ۵و۱۰و۱۵درصدوزنی – وزنی ازدلمه پنیریابزرک درمقادیر ۱و۲ویا۳درصدوزنی – وزنی ازدلمه پنیر و نمونه کنترل تولید گردید ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پروفیل اسیدهای چرب وخصوصیات حسی نمونه های پنیرتولید شده درطول نگهداری ورسیدن پنیر تا ۸۰روز تعیین گردید نتایج نشان داد که مقدارچربی پنیرهای حاوی پودردرسطوح مختلف بطور معنی داری P<0/05 کمتر ودارای اسیدهای چرب ضروری و غیراشباع بیشتر و اسیدهای چرب اشباع کمتری درمقایسه با چربی کنترل بود ویژگیهای حسی این پنیرها نیز نشان دادندکه پنیرتولید شده باپودردرمقایسه با پنیر کنترل دارای تفاوت معنی داری P<0/05 می باشند و پنیرهای تلفیق شده با پودرهای گردودرسطح ۱۵درصدیابزرک درسطح ۱درصددارای نمره مقبولیت کلی بیشتری نسبت به دیگرنمونه ها و پنیرکنترل بودند درکل نتایج تحقیق امکان تولید پنیرسفید کم چرب و سالمترازلحاظ تغذیه ای راباتلفیق پودرهای گردویابزرک به خاطر افزایش اسیدهای چرب غیراشباع وخصوصیات حسی بالا نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.